متن مورد نظر خود را جستجو کنید
  • تاریخ انتشار : 1402/09/14 - 14:00
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 808
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه

در آستانه روزر دانشجو:

مصاحبه با سوگل کیوانپور دانش آموخته برتر کارشناسی مامایی 1402 دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پرستاری و مامایی، سوگل کیوانپور دانش آموخته برتر کارشناسی مامایی 1402 دانشکده در گفتگو با واحد روابط عمومی به سوالات اینگونه پاسخ داد:

1- خودتان را معرفی نمایید و درباره سوابق تحصیلی خود توضیح دهید؟

باسلام  و احترام،  سوگل کیوانپور، فارغ التحصیل مقطع کارشناسی مامایی دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران هستم.

2-  درباره افتخارات و مقام‌هایی که در ‏رشته خودتان به دست آورده‌اید توضیح دهید؟

پژوهشگر برتر دانشجویی دانشکده پرستاری و مامایی در سال 1401 ، سخنران برتر در نخستین کنگره دانشجویان علوم پزشکی شمال کشور ، داور نخستین کنگره منطقه آمایشی 10 (دانشگاه‌های علوم پزشکی شهرتهران)، داور 35 امین کنگره بین‌المللی کودکان

3- بخشی از امتیاز دانشجویان نمونه، به فعالیت های فرهنگی و فوق برنامه تعلق دارد، شما چه میزان در این زمینه فعالیت داشته اید؟

حقیقتا بنده از آغاز ورود به دانشگاه به دنبال انجام کارهای فوق برنامه بودم و از همان ترم یک وارد مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان دانشکده شده و به عنوان کادر اجرایی مشغول به فعالیت شدم. همچنین از همان ترم یک در مسابقات شنا که در دانشگاه به مناسبت روز دانشجو برگزار شد شرکت کردم و موفق به کسب مقام اول شدم.

باتوجه به نیازهای موجود مرکز پژوهش‌ها برای انجام امور طراحی و گرافیکی و همچنین علاقه‌ی شخصی خودم، شروع به یادگیری نرم افزار فوتوشاب و انجام طراحی پوستر به صورت تخصصی کردم. همین امر سپس شد تا پس از گذشت مدتی، تدریس در کارگاه‌های متعدد گرافیکی که با همکاری مراکز و انجمن‌های مختلف دانشگاه برگزار میشد را شروع کنم. در کنار این موارد، به صورت همزمان به عنوان سردبیر و صاحب امتیاز نشریه ورزشی آفساید، مسئول صفحه‌آرایی و عضو هیات تحریریه نشریه رایا و مدیر مسئول نشریه حامی نیز فعالیت داشتم.

4- می‌توانید بخشی از سوابق اجرایی خود را ذکر کنید؟

در ترم 3 به عنوان معاون آموزشی مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان دانشکده پرستاری و مامایی انتخاب شدم و پس از پایان دوره یکساله معاونت آموزشی در ترم 5 به عنوان دبیر واحد پرستاری و مامایی شروع به فعالیت کردم که نتیجه این یک سال فعالیت بنده به عنوان دبیر واحد، معرفی واحد پرستاری و مامایی به عنوان برترین و فعال‌ترین واحد از مجموع 8 واحد زیر مجموعه مرکز پژوهش­های علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران بود.

بعد از دوران دبیری واحد پرستاری و مامایی کاندید دبیر کل مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان دانشگاه شدم و خدا را شکر توانستم با بیشترین آرا، به عنوان اولین دبیرکل غیرمحصل در رشته پزشکی در طول 30 سال فعالیت مرکز پژوهش‌ها منتخب بشم.

قابل ذکر است که در طول سال سوم تحصیلم، همزمان با دبیری واحد پرستاری و مامایی به عنوان معاونت فرهنگی دفتر یوسرن دانشکده نیز فعالیت داشتم و پس از در سال آخر به عنوان نائب دبیر دفتر یوسرن نیز انتخاب شدم.

5- به مقالات، کتب و یا طرح های مطالعاتی که انجام داده اید اشاره بفرمائید؟

شروع تجربه پژوهشی بنده از ترم دوم، و شرکت در دوره دیپلم پژوهشی بود و از همانجا آموزش و فراگرفتن روش تحقیق به صورت عملی را شروع کردم. در حال حاضر به عنوان مجری در 4 طرح مصوب در حال فعالیت هستم که یکی از آن طرح ها به پایان رسیده و با همراهی تیم پژوهش، در حال چاپ مقاله آن هستیم و مابقی آنها در مراحل پایانی نمونه‌گیری هستند. همچنین موفق به ارائه تعدادی از کارهای پژوهشی ام درچندین کنگره از جمله بیست و سومین کنگره ملی سالیانه دانشجویان علوم پزشکی کشور در شهر اردبیل، اولین سمینار دانشجویی پژوهش و سلامت در شهر قزوین، اولین کنگره دانشجویی آوان، دومین فستیوال ملی هر دانشجو یک ایده و نخستین کنگره دانشجویی پژوهش و فناوری دانشجویان علوم پزشکی شمال کشور در شهر بابل شده ام.

6- چه کسانی را در زمینه موفقیت خود موثر می دانید؟

حقیقت امر تا موفقیت راه زیادی مانده اما تا رسیدن به این نقطه، خودم را مدیون خانواده عزیزم میدانم که همیشه برای ادامه راه به من انگیزه دادند و حمایت کردند. همچنین جا دارد تا از اساتید بزرگواری که در این مسیر مشوق بنده بودند، تشکر و سپاسگزاری کنم.

7- اگر دوباره به زمان انتخاب رشته برمی گشتید باز هم همین رشته و همین دانشگاه را انتخاب می کردید؟

قطعا و بدون شک بله.  این رشته و دانشگاه باعث شد من از لحاظ فردی و تحصیلی رشد کنم و این مسیر 4 ساله برای من واقعا دلنشین بود.

8- اگه بخواهید رشته خود را در چند جمله معرفی کنید، چی می گویید؟

مامایی یکی از رشته های علوم پزشکی است که مستقیم با سلامت مادران و کودکان به صورت همزمان در ارتباط هست. این رشته پر از سختی‌های شیرینی است که در سایر رشته ها شاید کمتر بتوان آن را دید و لمس کرد.

مامایی یعنی ثبت لحظات خوش تولد. البته مامایی دامنه فعالیت خیلی گسترده­ای دارد که از قبل تولد تا سالمندی فرد را دربرمیگیرد و فارغ‌التحصیلان این رشته می توانند بسته به علاقه‌مندی شخصی شان در قسمت‌های مختلف از جمله مراکز بهداشت، بیمارستان‌ها، راه اندازی مطب خصوصی و ... شروع به فعالیت کنند.

9- در پایان زیباترین جمله ای راکه می توانید به دانشجویان هدیه دهید چیست؟

شاید با توجه به تجربه شخصی خودم بتوانم بگویم که دانشجوی دانشگاه تهران بودن یک فرصت طلایی است که هرکسی نمیتواند آن را بدست بیاورد و به همین دلیل به دانشجویان و دوستان عزیز خودم توصیه میکنم از این شرایط به نحو احسن برای تقویت دانش آکادمیک، مهارت‌، رزومه و توانمندی‌شان استفاده کنند و دوران دانشجویی‌شان را غنیمت بشمارند. با آرزوی موفقیت

 

 

  • گروه خبری : آموزش مامایی و سلامت باروری,معاونت آموزشی,معاونت دانشجویی فرهنگی
  • کد خبر : 253017
کلمات کلیدی
سمیه عطایی
تهیه کننده:

سمیه عطایی

تنظیمات پس زمینه