متن مورد نظر خود را جستجو کنید
  • تاریخ انتشار : 1402/11/18 - 16:07
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 208
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

برگزاری یکصد و هفتادوششمین جلسه شورای آموزشی دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران

یکصد و هفتاد و ششمین جلسه شورای آموزشی دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور اعضای شورا سه شنبه 17 بهمن 1402 در سالن شورای یک برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پرستاری و مامایی، در ابتدای جلسه دکتر شهزاد پاشایی پور، معاون آموزشی ضمن قدردانی از زحمات اساتید در طول ترم گذشته، در خصوص اعلام بیستمین فراخوان جذب هیات علمی و مهلت ارسال مستندات تا 29 بهمن 1402 ، خاطر نشان کرد که به منظور جذب افراد شایسته اطلاع رسانی گسترده صورت گیرد، همچنین با توجه به نقشه جذب هر یک از گروه های آموزشی، مسیر برای جذب نیروی هیات علمی تعهدی باز است و مدیران گروه های آموزشی می توانند متناسب با نیاز گروه مربوطه اعلام نیاز کنند.

دکتر پاشایی پور در مورد لزوم توجه بیشتر اساتید همیار دانشکده به دانشجویان و حمایت همه جانبه از دانشجویان و لزوم برگزاری نشست های متعدد اساتید همیار به مدیریت دکتر ذاکری مقدم با دانشجویان اشاره و بیان کرد: برای ارتقا کیفیت ارایه خدمات به دانشجویان توسط اساتید همیار ابتدا باید توانمندسازی آنها به نحو شایسته صورت گیرد که در این راستا برگزاری کارگاه های توانمندسازی اساتید و لزوم همکاری اساتید گروه روان پرستاری در این زمینه لازم و ضروریست.

در ادامه وی  ضمن تاکید بر لزوم ارزیابی صادقانه مسئولان لاین های آموزشی توسط مدیران گروه، دانشجویان و همکاران، بیان کرد: به منظور ارتقا کیفیت برگزاری کارآموزی های دانشجویان توجه به این امر بسیار حایز اهمیت است. همچنین ایشان بر لزوم مدیریت کلاس ها و کارآموزی ها توسط اساتیدی که در دانشگاه سبطین تدریس دارند تاکید کرد و متذکر شد که فعالیت در دانشگاه سبطین نباید اختلالی در کار دانشکده ایجاد کند.

معاون آموزشی دانشکده از انعقاد یکسری تفاهم نامه ها از جمله تفاهم نامه با  "انجمن ام اس"، "مرکز تحقیقات مصدومین شیمیایی" و مرکز مراقبت تسکینی "مکسا" خبر داد و اظهار امیدواری کرد که دانشجویان بتوانند از این مراکز به عنوان فیلدهای کاراموزی، آموزشی و تحقیقاتی بهره مند شوند.

سپس دکتر پاشایی پور ضمن قدردانی از زحمات دکتر تاجداری از تدارک و راه اندازی و تجهیز دو بخش اتاق عمل پراتیک و بخش فارماکولوژی بالینی نیز در این واحد خبر دادند.

در ادامه دکتر ستاره تاجداری مسئول مرکز مهارت های بالینی دانشکده گزارش مفصلی از اقدامات صورت گرفته در راستای ارتقا این واحد از زمان تصدی ایشان و همچنین برگزاری آزمون های آسکی و چالش های موجود ارائه داد و از تلاش ها و همکاری این واحد در برگزاری کلاس های کمک پرستاری در تابستان گذشته و همکاری با سایر دانشکده ها خبر داد و به برگزاری 50 کلاس برای گروه مامایی و 310 کلاس برای گروه پرستاری در طول ترم گذشته اشاره کرد.

وی در ادامه ضمن اطلاع رسانی از تدوین بانک سناریوهای بالینی با همکاری گروه های آموزشی ، به چالش های موجود و لزوم همکاری هر چه بیشتر اساتید و دانشجویان در برگزاری هر چه بهتر کلاس های پراتیک و آزمون های آسکی تاکید کرد.

در پایان این جلسه سایر موارد ارجاعی از گروه های اموزشی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

  • گروه خبری : معاونت آموزشی
  • کد خبر : 258904
کلمات کلیدی
سمیه عطایی
تهیه کننده:

سمیه عطایی

تصاویر

تنظیمات پس زمینه