• تاریخ انتشار : 1399/11/19 - 10:10
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 1
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

مصاحبه با معاون دانشجویی فرهنگی دانشکده در مورد پژوهشهای فرهنگی

در پی راه اندازی کارگروه پژوهش های فرهنگی در دانشکده پرستاری و مامایی با دکتر حسن برکتی، معاون دانشجویی و فرهنگی دانشکده به گفتگو نشستیم.

لطفا در خصوص دلایل تشکیل کارگروه پژوهشهای فرهنگی توضیحاتی ارائه بفرمایید.
·      دلایل متعددی را می توان نام برد که مهمترین آنها رسالت دانشگاه علوم پزشکی تهران بعنوان دانشگاهی پاسخگو در راستای دانشگاههای نسل چهارم و اهمیت مسائل فرهنگی ، اجتماعی و مسئولیت های اجتماعی است. از طرفی حضور تعداد بالای دانشجویان پرستاری و مامایی در بین دانشکده های دانشگاه علوم پزشکی تهران که بعد از دانشکده پزشکی در رتبه دوم آماری قرار دارند و لزوم برقراری ارتباط سازنده و مفید بین اساتید، کارکنان و دانشجویان در جهت رفع مشکلات و معضلات فرهنگی اجتماعی و ایجاد فضای آکادمیک پرشور و با نشاط در دانشکده، تصمیم به تشکیل کارگروه فرهنگی گرفته شد.
 
در این کارگروه چه موضوعات و مسائلی مطرح و بررسی می شود؟
·      در جلسات این کارگروه به نیازسنجی اولویت های پژوهشی فرهنگی اجتماعی، همچنین پراگماتیک بودن فعالیت ها اعم از کرسی های آزاد اندیشی، استفاده از نخبگان فرهنگی در اساتید، کارکنان و دانشجویان مورد مداقه قرار می گیرد. همچنین استفاده حداکثری از پتانسیل بالقوه دانشجویان در تحقیق و پژوهش و مشارکت های اجتماعی و مباحث مهم و مسائلی از این دست می پردازد. در این مسیر تعدادی از اساتید به طرح مسئله با دانشجویان پرداختند که ماحصل نتایج را پس از جمع بندی نهایی به اطلاع می رسانیم.
 
مهمترین اولویت های پژوهشی فرهنگی و اجتماعی از منظر دانشگاه چیست؟
از مهمترین موارد می توان به اعتیاد و سوء مصرف مواد سیگار و دخانیات، آموزش و ارتقاء فرهنگی اجتماعی، حجاب و عفاف، ازدواج و ابعاد آن(ارتباط با جنس مخالف)، امر به معروف و نهی از منکر، اخلاق و تعهد حرفه ای، غرب گرایی و گرایش به تمدن و فرهنگ بیگانه، حاشیه نشینی، خود شیفتگی، انگیزه، امید، نشاط و چابکی، بررسی عوامل تآثیر گذار بر اعتماد ملی و تازه نگه داشتن روحیه ملی با آموزش های مسائل تاریخی ایران، رصد و پایش نظام مند موضوعات پژوهش های تحصیلات تکمیلی و جهت دهی آنها به سمت حل چالشها و مسائل ملی و ارتقاء دانشگاه به یک سازمان یکپارچه آموزشی و پژوهشی نوآورانه و فناورانه حل مسئله و پاسخگو به مسائل ملی اشاره کرد.  همچنین به اولویتهای پژوهشی توسعه مشارکت های اجتماعی و مردمی در حوزه ی سلامت، سلامت و مشارکت اجتماعی، دانشگاه نسل چهارم و حوزه ی سلامت و مسئولیت اجتماعی سازمان ها و حوزه ی سلامت می توان اشاره کرد.
 ممنون از وقتی که در اختیار ما قرار دادید.
 
 

 

  • گروه خبری : معاونت دانشجویی فرهنگی
  • کد خبر : 255798
کلمات کلیدی
سمیه عطایی
تهیه کننده

سمیه عطایی