متن مورد نظر خود را جستجو کنید
  • تاریخ انتشار : 1400/12/07 - 08:47
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 38
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

برگزاری جلسه حلقه صالحین با عنوان" نماز کجای زندگی من است؟"

کانون بسیج دانشکده پرستاری و مامایی ، جلسه حلقه صالحین با عنوان" نماز کجای زندگی من است؟" را بصورت حضوری و مجازی برگزار کرد.

گالری تصاویر
به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی، این جلسه با حضور رییس دانشکده، معاون اداری مالی، نماینده نهاد رهبری، مسئول و اعضای شورای کانون بسیج،  مسئول بسیج دانشجویی و جمعی از کارکنان بسیجی دانشکده 4 اسفند ۱۴۰۰ در سالن شورای یک برگزار شد.
در ابتدای جلسه حاضرین به بازبینی جایگاه نماز در زندگی خود پرداختند و به سوال نماز کجای زندگی من است پاسخ دادند..
در ادامه حجت الاسلام شیرعلیپور نماینده نهاد رهبری در دانشکده ضمن اشاره به اهمیت نماز، بیان کرد: نماز اولین چیزی است که در قیامت مورد سوال قرار می گیرد و در صورت قبول شدن آن، سایر عبادات نیز پذیرفته می شود، همچنین به حدیثی از امام صادق (ع) اشاره کرد و گفت : لاینال شفاعتنا استخف الصلاه، شفاعت ما به کسی که نماز را سبک بشمارد، نمی رسد.
حجت الاسلام شیر علیپور با جمع بندی نکات مطرح شده توسط حضار اعم از حس امنیت، رضایت، ارتباط با خدا، یاداوری عظمت خداوند، نزدیکی به خدا و ارتقای فرد، نیاز روح، حس معنوی خوب، استمرار و راه ارتباط مستقیم با خدا، اولویت نماز اول وقت، به نکات کلیدی اهمیت نماز در پیام مقام معظم رهبری مدظله العالی اشاره و متن پیام را یاداوری کرد و گفت:  میان نعمتهای بزرگ الهی که هیچ کس قادر بر شمارش آنها نیست، برخی برجستگی های نمایانی دارند که اهل تأمل را به شگفتی میرساند و از جمله‌ی جذابترین این نعم شگفتی‌ساز، نماز است. ترکیب اذکار نماز، ترکیب حرکات نماز، ترتیب اوقات نمازهای واجب و مستحب، تأکید بر تمرکز و حضور قلب در آن، تأکید بر مسجدی و جمعی کردن آن،  الزام پاکیزگی در آن، هم در تن و پوشش با دور کردن نجاست و هم در دل و روح با غسل و وضو، الزام به روی آوردن آن از هر نقطه‌ی جهان به یک کانون مرکزی -کعبه‌ی شریف- و بسی نکات و نقاط ظریف و دقیق و پرمضمون در این فریضه‌ی ممتاز و یکتا آدمی را در برابر این پدیده‌ی الهی خیره و مبهوت می کند. خداوند این نعمت بزرگ را به ما هدیه فرموده است. با آن میتوانیم جان خود را پالایش کنیم، میتوانیم خود را از گناهان دور کنیم، میتوانیم ارتباطات بشری را در جامعه‌ی خود، برخوردار از معنویت کنیم و بدین وسیله، امن و سلامت روانی و رهائی از چالش‌های ستیزگرانه، و بهجت و نشاط را نصیب آن سازیم. این هدیه به صورت فریضه و تکلیف درآمده است تا دست‌کم، جامعه از حداقل‌های آن محروم نماند، هدیه‌ ای با این وزن عظیم و متقابلاً با کمترین هزینه‌ی مالی و وقت حقیقتاً درخور سپاس پایان‌ناپذیر ما است.
در پایان مقرر شد حاضرین سوالات خود را با محوریت موضوع جلسه برای مسئول کانون بسیج دانشکده ارسال کنند تا در جلسات اینده حلقه صالحین مطرح و بصورت تعاملی پاسخ داده شود.

 
  • گروه خبری : معاونت دانشجویی فرهنگی
  • کد خبر : 253067
کلمات کلیدی
سمیه عطایی
تهیه کننده:

سمیه عطایی

تنظیمات پس زمینه