برگزاری جشنواره غذای سالم ویژه اساتید و کارکنان دانشکده پرستاری و مامایی
جشنواره غذای سالم ویژه اساتید و کارکنان 21 خرداد ماه 1402 در دانشکده پرستاری و مامایی برگزار شد.
گالری تصاویر
به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی، معاونت دانشجویی فرهنگی دانشکده، جشنواره غذای سالم ویژه اساتید و کارکنان را 21 خرداد ماه 1402 با حضور هیئت رئیسه، اساتید و کارکنان دانشکده در فضایی صمیمی و دوستانه برگزار کرد.
14 نفر از اساتید و کارکنان با سلیقه و علاقه مند به پخت پیش غذا و غذا، دسر، سالادهای سالم و تزیین غذا، در این برنامه شرکت کردند که با استقبال سایر همکاران همراه بود.
در پایان با نظر سنجی شرکت کنندگان و شمارش آراء به نفرات برتر هدایایی به رسم یادبود اهداء شد.
نفرات برتر جشنواره:
رتبه اول: رقیه فتحی
رتبه دوم: دکترمحبوبه شالی
رتبه سوم: پریچهر کیانی و زهره بهادری
ارسال نظر