• تاریخ انتشار : 1399/11/06 - 10:40
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 1
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

تاکید بر انجام پژوهش های فرهنگی و اجتماعی در نشست مشترک دانشکده پرستاری و مامایی با رئیس گروه پایش و پژوهش‌های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه

نشست مشترک با موضوع اولویت های پژوهش های فرهنگی روز یکشنبه ۵ بهمن ماه ۹۹ با حضور دکتر نوروزی رئیس گروه پایش و پژوهش‌های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و رئیس دانشکده پرستاری و مامایی و معاونین پژوهشی و دانشجویی و فرهنگی دانشکده برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی، دکتر مهدی نوروزی،  رئیس گروه پایش و پژوهش‌های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه  در ابتدای جلسه به تشریح اهداف و نقطه‌نظرات معاونت فرهنگی در توسعه پژوهش‌های فرهنگی و اجتماعی و شناسایی اساتید و همکاران علاقه‌مند به این حوزه و تشویق آنان و همچنین ضرورت اختصاص درصدی از پژوهش‌های جاری دانشکده و انجام پژوهش‌های بین‌رشته‌ای پرداخت.
وی با اشاره به شاخصه های دانشگاه جامعه محور، دانشگاه های نسل سوم و چهارم گفت:‬ در بحث مسئولیت اجتماعی و آموزش جامعه پزشکی در حوزه جامعه، پژوهش های فرهنگی اجتماعی در اولویت قرار گرفته است‫.‬ ‬‬‬‬
او با تاکید بر طرح موضوعات و تعیین اولویت های تحقیقاتی در این حوزه  از تدوین فرایند ها و اولویت های پژوهشی در معاونت فرهنگی دانشکاه خبر داد.
وی که مسئولیت گروه رسمی پایش و پژوهش های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه را نیز به عهده دارد؛ پایش پژوهش های فرهنگی قبل و بعد از انجام را برای اثربخشی کار فرهنگی لازم دانست و از اعضای هیات علمی خواست تا در انجام طرح های HSR در حوزه سلامت مشارکت کنند.
دکتر نوروزی همچنین از حمایت مالی معاونت فرهنگی دانشگاه از طرح ها تحقیقاتی مربوط به حوزه های فرهنگی خبر داد.
وی همچنین با اشاره به امتیاز فعالیت فرهنگی و اجتماعی اعضای هیات علمی در سیستم شعاع؛ شناسایی اعضای هیات علمی که فعالیت اجتماعی انجام می دهند را هدف این معاونت دانست و اظهار داشت: ثبت فعالیت های فرهنگی و اجتماعی در سیستم شعاع الگویی برای سایر اعضای هیات علمی دانشگاه می شود.
وی افزود: ما در بررسی فعالیتهای فرهنگی در سیستم شعاع پزشکی را پیدا کردیم در گوشه ای از یکی از بیمارستان های دانشگاه که کارهای بزرگی انجام می دهند. در سیستم شعاع این فرد شناسایی و معرفی می شود و ترویج فرهنگ هم اتفاق می افتد.
دکتر نوروزی بر انجام پژوهش های بین رشته ای تاکید کرد و  از تعیین اولویت های پژوهشی در دانشگاه خبر داد و گفت: اگر دانشکده ها بین ۵ الی ۱۰ درصد پژوهش هایشان را به پژوهش های فرهنگی اختصاص دهد اتفاق خوبی خواهد افتاد.
وی با اشاره به جلسه اخیر این معاونت با معاونت زیباسازی شهرداری تهران از استقبال شهرداری تهران از تولید محتوای سلامت محور و انعکاس پیام های بهداشتی دانشگاه با استفاده از ظرفیت های موجود در سازمان زیباسازی شهرداری نوید داد.
دکتر علیرضا نیکبخت نصرآبادی، رییس دانشکده پرستاری و مامایی جای  پژوهش های فرهنگی در دانشگاه علوم پزشکی تهران را خالی دانست و بر لزوم داشتن رویکرد علمی برای حل مسائل فرهنگی تاکید کرد و گفت: بسیاری از مشکلات موجود در اطراف ما مشکلات فرهنگی و اجتماعی هستند و باید به آنها پرداخته شود.
رئیس دانشکده پرستاری و مامایی تصریح کرد: مخاطب – کاربر محور نبودن فعالیت های فرهنگی پاشنه آشیل اینگونه فعالیت هاست. متاسفانه کارهای روتینی انجام می شود بدون شناخت و نیازسنجی از مخاطب و لذا در این خصوص باید آسیب شناسی درستی انجام شود.
وی با اشاره به تشکیل کارگروه پژوهش های فرهنگی در دانشکده پرستاری و مامایی گفت: الان زمان آن است که محصول فعالیت ها در این کارگروه دیده شود. باید اولویت های پژوهشی – فرهنگی دانشکده با نیازسنجی و انجام کار درست علمی  استخراج شود.
دکتر نیکبخت نصرآبادی همچنین از تدوین پروپوزال الزامات یک زندگی دیجیتال در دانشکده خبر داد و آن را گامی در زمینه انجام پژوهش های فرهنگی با توجه به نیازهای روز دانست.
رئیس دانشکده پرستاری و مامایی همچنین از آمادگی دانشکده از اختصاص ۱۰ درصد بودجه پژوهشی دانشکده به طرح های HSR خبر داد و تاکید کرد: باید به سرعت وارد کار عملیاتی شد و این کار با حرکتی جهادی و عملیاتی ممکن است. باید از این پنجره فرصتی که ایجاد شده است استفاده کرد.

  • گروه خبری : حوزه ریاست
  • کد خبر : 255811
کلمات کلیدی
سمیه عطایی
تهیه کننده

سمیه عطایی