گردهمایی و تجلیل از فعالان قرآنی و برگزیدگان بیست و هشتمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاههای علوم پزشکی کشور
با حضور رئیس دانشگاه و مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، گردهمایی تجلیل از فعالان قرآنی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
ه گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، گردهمایی تجلیل از فعالان قرآنی و برگزیدگان بیست و هشتمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاههای علوم پزشکی کشور با حضور دکتر سید رضا رئیس کرمی، رئیس دانشگاه، حجتالاسلاموالمسلمین میر مجید سیدقریشی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، حجتالاسلاموالمسلمین غفاری، معاون نهاد، دکتر محمدحسین پورغریب، معاون فرهنگی دانشجویی و جمعی از مدیران دانشگاه و فعالان قرآنی دانشگاه علوم پزشکی تهران، روز یکشنبه 11 آذر 1403 در دانشگاه برگزار شد.
در ابتدای جلسه و پس از تلاوت آیاتی از کلامالله مجید، حجتالاسلاموالمسلمین ملک محمدی، مسئول مرکز فرهنگی قرآن و عترت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، ضمن خیرمقدم به حضار جلسه به ارائه گزارشی از عملکرد این مرکز پرداخت.
وی با اشاره به اهم فعالیتهای برگزارشده در مرکز فرهنگی قرآن و عترت در سطح دانشگاه گفت: امور مربوط به جشنواره قرآن و عترت، جلسات تفسیر و تدبر در قرآن کریم، جلسات کرسی تلاوت، کارگاههای آموزشی سبک زندگی، کارگاههای اخلاق و احکام پرستاری از اهم فعالیتهای سالانه مرکز فرهنگی قرآن و عترت است.
در ادامه مراسم، حجتالاسلاموالمسلمین سیدقریشی، به تبیین اهمیت قرآن و نقش آن در هدایت فردی و اجتماعی پرداخت. وی در این نشست که با حال و هوای معنوی همراه بود، گفت: جلسات قرآنی همچون این گردهمایی، روحبخش و آرامبخش هستند و فرصتی برای بازگشت به ذکر الهی و دوری از غفلت در زندگی بشر فراهم میآورند.
اهمیت ذکر و مبارزه با غفلت
حجتالاسلاموالمسلمین سیدقریشی با اشاره به جایگاه ذکر در قرآن اظهار داشت: مشکل عمده امروز بشریت، غفلت از معنای زندگی است که منجر به پوچگرایی و بیهدفی شده است. قرآن، بهعنوان ذکر الهی، مسیری روشن برای ارتباط با خداوند، خودشناسی و تعامل با جامعه ارائه میدهد.
وی همچنین با هشدار درباره خطرات ناشی از عدم درک صحیح قرآن، گفت: تاریخ نشان داده که حتی قاریان قرآن نیز در صورت فهم نادرست، میتوانند به ابزار ظلم و انحراف تبدیل شوند. امروز وظیفه ما فهم اولویتهای قرآنی، از جمله مبارزه با ظلم و بیعدالتی، و آگاهسازی مردم از مسئولیتهای اجتماعیشان است.
تأکید بر نقش انقلاب اسلامی در زنده کردن قرآن
وی با اشاره به برکات انقلاب اسلامی افزود: انقلاب اسلامی ایران، قرآن را از مهجوریت خارج کرد. امروز دیگر یاد خدا و ذکر در جامعه ما مایه افتخار است و وظیفه همه ماست که این نور هدایت را به زندگی خود و دیگران وارد کنیم.
ضرورت همبستگی و عمل به قرآن
حجتالاسلاموالمسلمین سیدقریشی با بیان اهمیت وفاق میان مؤمنین تأکید کرد: در این شرایط حساس جهانی، قرآن باید محور وحدت باشد. وقت اختلافافکنی نیست؛ بلکه باید با همدلی و تکیه بر آموزههای قرآن، در مسیر مبارزه با طاغوتها و ظلم جهانی قدم برداریم.
گلایه از کمبود بودجه فرهنگی در دانشگاه
در بخش پایانی سخنان، وی به برخی مشکلات بودجهای اشاره کرد و از مسئولین دانشگاه خواست تا توجه بیشتری به فعالیتهای قرآنی داشته باشند. او تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی تهران باید در گسترش اخلاق، فرهنگ و تدین نیز به الگویی برای دیگر مراکز آموزشی تبدیل شود.
در پایان این گردهمایی، از برگزیدگان بیست و هشتمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاههای علوم پزشکی کشور تجلیل شد. در این جشنواره، دانشگاه علوم پزشکی تهران حائز 35 رتبه برتر بخش آوایی، معارفی، پژوهشی، هنری، ادبی و فن آوری و تولیدات رسانهای شد.
ارسال نظر