• تاریخ انتشار : 1403/02/16 - 08:21

پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، به مناسبت روز جهانی ماما

دکتر حسین قناعتی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت روز جهانی ماما پیام تبریک صادر کرد. شعار امسال روز جهانی ماما «هر ماما یک سفیر جوانی جمعیت» نامگذاری شده است.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، متن پیام به شرح زیر است:
به مناسبت پنجم ماه می، روز جهانی ماما، فرصت را مغتنم شمرده تا از زحمات و تلاش‌های بی‌وقفه همکاران گرامی مامایی در عرصه‌های آموزشی، بهداشتی و درمانی در سطوح مختلف، قدردانی کنم.
امروزه مامایی نقشی محوری در ارتقای سلامت خانواده، بهبود شاخص‌های مادران و نوزادان و ترویج جوانی جمعیت ایفا می‌کند. بدون شک، همکاری ارزشمند و دلسوزانه این عزیزان در مسیر افزایش نسل و جلوگیری از سالخوردگی کشورمان نقشی تعیین‌کننده دارد.
اینجانب ضمن تبریک این روز جهانی به همکاران خدوم، ایثارگر و پرتلاش مامایی دانشگاه، از خداوند متعال برای ایشان سلامتی و سربلندی و برای خود و سایر مسئولان دانشگاهی توفیق خدمت به این عزیزان و رفع مسائل صنفی و خواسته‌های به حق این گروه از ارائه دهندگان نظام سلامت را مسئلت دارم.

• گروه خبری : حوزه ریاست