• تاریخ انتشار : 1403/02/09 - 12:42
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

پیام تبریک رئیس دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت روز کار و کارگر

دکتر شهرزاد غیاثوندیان رئیس دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران در پیامی 11 اردیبهشت روز کارگر را به جامعه کارگری به ویژه کارگران پرتلاش و زحمت کش در مجموعه دانشکده تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پرستاری و مامایی متن پیام به شرح زیر است:

روز جهانی کار و کارگر، تداعی‌گر تلاش، همت و زحمات ارزشمند کارگران سخت‌کوش در عرصه‌های کار و فعالیت در سراسر جهـان و ایران اسلامی است ، این روز فرصتی مغتنم برای  قدرشناسی از زحمت کشان و همکارانی است که با جان و دل و درک اهمیت جایگاه خود در نظام سلامت، عزتمندانه  و بی چشمداشت خدمت می کنند.

اینجانب بر خود لازم می دانم ضمن تبریک روز کارگر  و ارج نهادن به مقام کارگران عزیز، از زحمات مجدانه کارکنان خدوم، متعهد و پرتلاش دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران در راستای پیشرفت و خدمت رسانی به جامعه دانشگاهی قدردانی نمایم.

سلامتی و توفیق روز افزون شما عزیزان را از خداوند منان خواستارم .

• گروه خبری : حوزه ریاست ,ویژه دانشگاه