دانشکده پرستاری و مامایی | اخبار

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
لیست اخبار صفحه :106
برگزاری هفتمین جلسه شورای فرهنگی دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1402

برگزاری هفتمین جلسه شورای فرهنگی دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1402

هفتمین جلسه شورای فرهنگی دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال1402، با حضور رئیس، رابط نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و جمعی از اعضای شورا، سه شنبه 3 بهمن در سالن شورای یک برگزار شد.

اولین جلسه چالش های سالمندی و توانبخشی بیماری های مزمن در دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد

اولین جلسه چالش های سالمندی و توانبخشی بیماری های مزمن در دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد

اولین جلسه ی چالش های سالمندی و توانبخشی بیماریهای مزمن با حضور دکتر پاشایی پور معاون آموزشی، دکتر گرانمایه معاون پژوهشی، دکتر راستی معاون و دکتر ظریفرفتار مشاور مرکز رشد فناوی سلامت دانشکده پرستاری و مامایی، مهندس ربیعی مدیر عامل شتابدهنده ی سکو، دکتر نیک پیما و دکتر صیادی مدیران گروههای آموزشی سلامت جامعه و داخلی جراحی و اعضای هیات علمی منتخب دانشکده برگزارشد.

قابل توجه پذیرفته شدگان آزمون ورودی بهمن ماه سال تحصیلی 1403/1402  دکتری تخصصی PhD

قابل توجه پذیرفته شدگان آزمون ورودی بهمن ماه سال تحصیلی 1403/1402 دکتری تخصصی PhD

با عنایت به اینکه اسامی و دستورالعمل های ثبت نامی تا کنون از طریق وزارت متبوع به این دانشگاه واصل نگردیده خواهشمند است چگونگی و زمان ثبت نام که صرفاً اینترنتی خواهد بود را طی روزهای آتی از طریق سایت دانشکده های پذیرنده و معاونت آموزشی دانشگاه پیگیری کنید.

ویروس پاپیلومای انسانی عامل سرطان
زگیل تناسلی

ویروس پاپیلومای انسانی عامل سرطان

سرطان زایی ویروس پاپیلومای انسانی علاوه بر سرطان سرویکس در برخی سرطا ن های دیگر مانند واژن، مقعد، آلت تناسلی مردان، زبان، لوزه، حنجره، سینه و ریه نیز اثبات شده است.

تنظیمات پس زمینه