متن مورد نظر خود را جستجو کنید
  • تاریخ انتشار : 1403/10/04 - 21:20
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 84
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

گرامیداشت هفته پژوهش در دانشکده پرستاری و مامایی

تحول در پژوهش، از تعامل تا کاربردی‌سازی برای حل چالش‌های واقعی جامعه

دکتر هومن شهسواری سرپرست دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران در مراسم گرامیداشت هفته پژوهش با تأکید بر اهمیت تعامل و هم‌افزایی در میان اعضای دانشکده، بر لزوم حرکت به سمت کاربردی‌سازی پژوهش‌ها برای حل چالش‌های واقعی جامعه تأکید کرد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پرستاری و مامایی، مراسم گرامیداشت هفته پژوهش با حضور  مسئولان، اساتید و دانشجویان دانشکده و دکتر فرساد نوری زاده معاون مرکز پژوهش های علمی دانشجویان دانشگاه 4 دی 1403 در سالن شورای یک برگزار شد.  این جلسه که به همت معاونت پژوهشی دانشکده ترتیب داده شده بود، به منظور بررسی جایگاه پژوهش، گزارش عملکردها و تقدیر از فعالان این حوزه تشکیل شد.

تاکید بر کاربردی‌تر شدن تحقیقات

دکتر هومن شهسواری سرپرست دانشکده، با اشاره به اهمیت کاربردی شدن پژوهش‌ها گفت: پژوهش باید از حالت صرفاً نظری خارج شده و به سمت حل مشکلات واقعی جامعه حرکت کند. متأسفانه، در سال‌های اخیر پژوهش‌های ما به کاغذبازی و امتیازگیری محدود شده است. باید تلاش کنیم منابع مالی را به پژوهش‌هایی اختصاص دهیم که تأثیر مستقیم بر ارتقای سیستم و پاسخگویی به نیازهای جامعه داشته باشند.

وی همچنین با انتقاد از برخی چالش‌های موجود در نظام پژوهشی، به موانعی از جمله سهم‌خواهی در نمونه‌گیری‌های بالینی و کمبود همکاری‌های واقعی در حوزه پژوهش اشاره کرد و افزود: باید از پژوهش برای حل مسائل واقعی سیستم استفاده کنیم، نه صرفاً برای ارتقای جایگاه حرفه ای؛ و باید توجه جدی به رفع این معضلات داشت.

پژوهش برای همه؛ از هم‌افزایی جمعی تا پاسخ به نیازهای جامعه

دکترشهسواری با تاکید بر اینکه موفقیت‌های دانشکده در رتبه‌بندی‌های ملی و بین المللی مرهون تلاش جمعی همه اعضا است، اظهار داشت:پژوهش نیازمند هم‌افزایی و تعامل گسترده است. باید تلاش کرد پژوهش به بطن دانشجویان و سیستم آموزشی نفوذ کند و هیچگونه انحصارطلبی رخ ندهد، هدف نهایی ما باید ارتقای سطح علمی و پاسخگویی به نیازهای جامعه باشد.

پژوهش موتور محرکه هر مجموعه

دکتر راضیه معصومی، معاون پژوهشی دانشکده ضمن تاکید بر اهمیت پژوهش در ارتقای کیفیت فعالیت‌های علمی و مدیریتی بیان کرد: پژوهش ستون اصلی حیات هر مجموعه است و باید مستندات مبتنی بر شواهد را برای مدیریت بهتر و تصمیم‌گیری منطقی تقویت کنیم. پژوهش تنها مختص حوزه آموزش نیست؛ بلکه در تمامی عرصه‌ها باید مورد استفاده قرار گیرد.

وی ضمن تقدیر از تلاش‌های ارزشمند همکاران دانشکده در حوزه پژوهش، بر اهمیت تعامل و هم‌افزایی بیشتر میان اعضای دانشکده تأکید کرد. وی همچنین ابراز امیدواری کرد که با تلاش جمعی، ساختار پژوهشی دانشکده به سمت رویکردی کاربردی‌تر حرکت کند و نتایج آن در حل مسائل واقعی جامعه نمایان شود.

از گزارش عملکرد تا تقدیر از فعالان پژوهشی

در بخش دیگری از مراسم، گزارش عملکرد اهم فعالیت های معاونت پژوهشی، مرکز پژوهش های علمی دانشجویی و مرکز رشد فناوری سلامت دانشکده به ترتیب توسط دکتر مهرنازگرانمایه، دکتر مریم مریدی  و دکتر آرزو راستی ارایه شد.

در پایان مراسم، از اساتید، دانشجویان، و همکارانی که طی سال گذشته در حوزه پژوهش فعالیت داشتند، تقدیر شد.

 

 

  • گروه خبری : مناسبت ها,معاونت پژوهشی
  • کد خبر : 287189
سمیه عطایی
تهیه کننده:

سمیه عطایی

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات پس زمینه