متن مورد نظر خود را جستجو کنید
  • تاریخ انتشار : 1399/09/04 - 12:31
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 34
  • زمان مطالعه : 14 دقیقه

تاکید معاون دانشجویی دانشکده پرستاری و مامایی بر لزوم رشد همه جانبه ی دانشجویان

آیین خوشامدگویی دانشجویان ورودی جدید دانشکده پرستاری و مامایی و آشنایی با معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه روز دوشنبه سوم آذرماه 99 در اسکای روم برگزار شد.

ه گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی؛ دکتر حسن برکتی، معاون دانشجویی و فرهنگی دانشکده قبولی دانشجویان را در بزرگترین و معتبرترین دانشگاه علوم پزشکی کشور تبریک گفت و از خانواده ها برای فراهم کردن بستر مناسب برای تحصیل و موفقیت در آزمون سراسری قدردانی کرد.
دانشکده پرستاری و مامایی جزء اولین دانشکده هایی بود که برنامه خوشامدگویی را برگزار کرد و در دو هفته برنامه آشناسازی دانشجویان را انجام داد. این دانشکده به صورت شبانه روزی از طریق کانال ها و سایت دانشکده هر لحظه پاسخگوی دانشجویان بود.
یکی از این کانال ها کانال همراه پرستاری مامایی 99 بود که لحظه به لحظه با دانشجویان همراه بود و سوالات آنها را پاسخ داد.
وی افزود: حتی در این ایام که از طریق ستاد ملی مقابله با کرونا اعلام دو هفته تعطیلی شده است ما شماره تلفن های دانشکده را روی موبایل های شخصی کارشناسان مربوطه را دایورت کرده ایم تا اگر دانشجویان سوال و یا مسئله ای داشتند بتوانند پاسخگو باشیم و خللی در آگاهی سازی دانشجویان ایجاد نشود.
وی خطاب به دانشجویان نوورود گفت: یکی از آن برنامه هایی که توانستیم اجرا کنیم برنامه تور مجازی دانشکده است که در سایت دانشکده دوستان ملاحظه کردند. ما برای آشنایی دانشجویان برای بخش های مختلف دانشکده و کارشناسان کتابچه آشنا را روی سایت بارگزاری کردیم تا دانشجویان بتوانند از آن استفاده کنند.
معاون دانشجویی و فرهنگی گفت: موضع معاونت این است که دانشجویان عزیز بتوانند رشد همه جانبه ای هم در حوزه روانی، جسمی، حوزه معنوی و اجتماعی داشته باشند. این سازوکارها را از طریق تشکل های دانشجویی داریم که هر یک از دانشجویان با توجه به علاقه مندی شان می توانند حضور پیدا کنند.
وی از دانشجویان خواست تا در صورت سئوال و یا مسئله در مورد امور رفاهی با کارشناسان معاونت دانشجویی تماس بگیرند.
تاکید مدیر امور دانشجویی دانشگاه بر حفظ تعامل دانشجویان با دانشگاه
دکتر اکرم السادات سادات حسینی، مدیر امور دانشجویی دانشگاه ضمن خوشامدگویی و تبریک قبولی دانشجویان در بهترین و برترین دانشگاه علوم پزشکی کشور، وورد به این دانشگاه را افتخاری بزرگی دانست.
وی هدف از برگزاری این برنامه را ایجاد تعامل دانست و گفت:  تاکید معاونت دانشجویی تعامل با دانشجویان است؛ ما از شما می خواهیم که ارتباط تان را با ما قطع نکنید. اگرچه شما نتوانستید حضور فیزیکی داشته باشید اما این تعامل مجازی باید حتما ادامه پیدا کند. معاونت دانشجویی و فرهنگی خودش را مسئول می داند که همواره پاسخگوی شما باشد و بتواند نیازهای شما را برطرف کند.
مدیر امور دانشجویی اظهار داشت: هدف معاونت دانشجویی رشد همه جانبه شما از تمامی ابعاد هنری، ورزشی و فرهنگی است و ما آمادگی داریم به شما کمک کنیم.
وی از دانشجویان خواست تا با رصد هر روزه سایت، کانال خبری و اینستاگرام معاونت دانشجویی از اطلاعیه ها و اخبار مطلع شوند.
مدیر امور دانشجویی همچنین به معرفی واحدهای مدیریت امور دانشجویی از جمله تغذیه، خوابگاه و امور ایاب و ذهاب پرداخت و در ادامه از تعامل خوب معاونت دانشجویی دانشگاه با شورای صنفی دانشجویان به عنوان یکی از نقاط قوت یاد کرد و گفت: شورای صنفی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سطح کشور نیز اقدامات موثری را انجام داده است.
وی در ادامه با اشاره به استفاده از ظرفیت خیرین و تلاش معاونت دانشجویی برای راه اندازی انجمن اولیا و مربیان دانشگاه و ایجاد شبکه خیرین گفت: تفکر ما ارائه خدمات شایسته به دانشجویان است.
15 آذرماه 99؛ فرصت شرکت در مسابقات انتخابی بازی های فکری و رایانه ای
دکتر حامد شفارودی، مدیر تربیت بدنی دانشگاه هدف این مدیریت را ایجاد حس نشاط و سلامتی جسمانی و بالا بردن روحیه ورزشی عنوان کرد و آن را منوط به حضور فعال دانشجویان در فعالیت های ورزشی دانشگاه دانست.
وی از برگزاری کلاس های واحد تربیت بدنی یک و دو، پر کردن اوقات فراغت دانشجویان با فعالیت های ورزشی، برگزاری المپیادهای دانشگاهی و کشوری، برنامه ریزی اردوهای ورزش های همگانی، کوهنوری و طبیعت گردی را از جمله فعالیت های این مدیریت برشمرد و دو اداره ورزش های همگانی و ورزش های قهرمانی در زیر مجموعه این مدیریت را معرفی کرد.
وی همچنین از وجود اماکن ورزشی چون سالن شهید فتحی و استخر شهید توکلی ابرای استفاده دانشجویان و انجام فعالیت های ورزشی نام برد و از دانشجویان خواست تا با مراجعه به سایت مدیریت تربیت بدنی دانشگاه با امکانات و فضاهای ورزشی دانشگاه آشنا شوند.
وی با اشاره به وضعیت پاندمی ویروس کرونا؛ از برنامه ریزی این مدیریت برای برگزاری مسابقات بازی های فکری و رایانه ای خبر داد و گفت: وزارت بهداشت در ماه آینده المپیاد بازی های فکری و رایانه ای را برگزار خواهد کرد که در حال حاضر ثبت نام جهت انتخاب نفرات برتر در دانشگاه شروع شده است و تا 15 آذرماه علاقه مندان می توانند از طریق رابطین ورزشی ثبت نام کنید تا در مسابقات انتخابی این بازی ها شرکت کرده و در صورت انتخاب در المپیاد بازی های فکری حضور پیدا کنند.
خوابگاه های دانشجویی
دکتر فرهاد رضایی، مدیر امور خوابگاه های دانشگاه نیز رسالت این مدیریت را تامین اسکان دانشجویان عنوان کرد و گفت: البته با توجه به شیوع ویروس کرونا این رسالت همچنان باقی است اما نوع ارائه خدمات ما به شما تغییر کرده است. با توجه به این که واحدهای درسی دانشجویان ورودی سال 99 به صورت مجازی برگزار می شود قاعدتا نیازی به حضور دانشجویان نیست.
وی از دانشجویان خواست تا درخواست های خود برای استفاده از خوابگاه را در سامانه اسکان در زیر لینک مدیریت امور خوابگاه ها در سایت معاونت دانشجویی دانشگاه ثبت کنند و گفت: با شماره دانشجویی که به شما داده شده است بدون مراجعه حضوری می توانید درخواست خود را در این سامانه ثبت نمایید.
دکتر رضایی با معرفی کانال خوابگاه گفت: آدرس این کانال ارتباطی در سایت معاونت دانشجویی وجود دارد و تمام اخبار و اطلاعیه ها را می توانید در این کانال بخوانید.
آغاز فعالیت رادیو 43
دکتر فاطمه خوشنوای فومنی، مدیر هنری و فوق برنامه دانشگاه نیز ضمن تبریک ورود دانشجویان به دانشگاه گفت: وقتی از فوق برنامه و هنری صحبت می کنیم قاعدتا یک دامنه وسیعی از اتفاقات جذاب را خواهیم داشت که شامل موارد متعددی می شود. در حال حاضر بخشی از فعالیت های ما فعالیت های کانون ها در حیطه های مختلف ادبی، هنری، اجتماعی و خیریه فعالیت می کنند که دانشجویان عزیز می توانند به عضویت آن ها در بیایند.
وی افزود: در بخش دیگر نشریات دانشجویی را داریم که هم به صورت پادکست و هم به صورت چاپی تولید می شوند. در حال حاضر یکی به خاطر شیوع ویروس کرونا و هم به خاطر حفاظت از طبیعت نشریات ما در فضای مجازی بارگزاری می شوند.
دکتر خوشنوا از آغاز فعالیت رسانه  43  با راه اندازی رادیو 43 خبر داد و گفت: قرار است که در این رادیو فعالیت های ادبی، هنری و مصاحبه و اخبار در این رادیو پوشش داده شود.
مدیر هنری و فوق برنامه دانشگاه همچنین از برگزاری جشنواره های دانشجویی چون تیتر و ابن سینا و اردوهای دانشجویی در این مدیریت سخن گفت.
دکتر خوشنوای فومنی در ادامه خانه فرهنگ 43 و خانه فرهنگ کوی را معرفی کرد و از برنامه های فرهنگی این مدیریت در قالب این مراکز صحبت کرد.
وی همچنین وجود انجمن علمی مرتبط با مرکز پژوهش های دانشجویی، کانون کارآفرینی و برگزاری کلاس های آموزشی تئاتر، فتوشاپ، عکاسی و نقاشی با اساتید مجرب را از دیگر موقعیت های موجود برای استفاده دانشجویان برشمرد.
شورای انضباطی دانشگاه علوم پزشکی تهران
مهندس میر غنی سید صومعه، دبیر شورای انضباطی دانشگاه علوم پزشکی تهران ورود دانشجویان را به خانواده بزرگ دانشگاه تبریک گفت.
وی گفت: شورای انضباطی یکی از مدیریت های سطح دانشگاه است که در حوزه های انضباطی و رفتار دانشجویی فعالیت می کند. فعالیت شوراهای انضباطی براساس شیوه نامه های انضباطی است که توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و وزارت علوم تصویب می شود. ما هر ساله به صورت حضوری کارگاه آشنایی دانشجویان با آیین نامه و شیوه نامه انضباطی را داشتیم که با توجه به شیوع کرونا امکان برگزاری این کارگاه به صورت حضوری وجود ندارد.
وی از معاون دانشجویی و فرهنگی دانشکده پرستاری و مامایی خواست تا هماهنگی های لازم برای برگزاری این کارگاه به صورت مجازی انجام شود.
دبیر شورای انضباطی دانشگاه در ادامه توضیحاتی در خصوص آیین نامه و شیوه نامه انضباطی و راه های ارتباطی با شورای انضباطی را ارائه داد.
مدیر مرکز مشاوره و راهنمایی دانشجویان: تلاش ما ایجاد بستر مناسب برای رسیدن به  دستاوردهای عالی علمی و احساس شادکامی است
دکتر فاطمه رحیمی نژاد، روانپزشک و مدیر مرکز مشاوره و راهنمایی دانشجویان گفت: دوره گذر از مدرسه به دانشگاه دوره بسیار مهمی است و قرار بر این است که شما برای یک زندگی موفق حرفه ای در آینده آماده شوید. از آنجایی که دانشگاه وظیفه تولید علم و پرورش آینده سازان کشور را به عهده دارد هدف تمام مراکز در دانشگاه از جمله حوزه معاونت دانشجویی و فرهنگی و همینطور ما در مرکز مشاوره دانشگاه فراهم کردن بسترهای مناسب برای رسیدن شما به آرزوهایتان و رسیدن به دستاوردهای عالی علمی است. رسیدن به این اهداف بسیار مه ماست اما هدف ما فقط رسیدن به دستاوردهای عالی علمی نیست؛ بلکه رسیدن به آن احساس درونی شادکامی و آرامش و رضایت مندی از زندگی است.
وی افزود: مرکز مشاوره کنار شماست و تمام تلاش ما فراهم کردن بستر مناسب برای رسیدن شما به اهداف و دستاوردهای عالی علمی و رسیدن به احساس رضایت و آرامش و شادی است.  اگر قرار است احساس خوشبختی و رضایت مندی داشته باشید، باید تلاش کنید، تلاش مستمر و تقویت آن لازمه رسیدن به موفقیت، خلاقیت و شکوفایی شما خواهد بود. هدف ما فراهم کردن محیطی آرام و غنی از شرایط مناسب برای شماست تا بتوانید در آن بستر استفاده کنید و توانمندی هایتان را رشد دهید.
وی تاکید کرد: افزایش و استمرار مهارت تلاش؛ همان مهارتی که شما داشتید که توانستید در دانشگاه قبول شوید. بعد از رسیدن به دانشگاه این توانمندی بسیار مهم نباید کمرنگ شود. توانمندی که ضمانت کننده موفقیت شما خواهد بود.
مدیر مرکز مشاوره و راهنمایی دانشجویان گفت: ما در مرکز مشاوره دانشگاه به همراه تیم تخصصی روانپزشک، روانشناس و مددکار، در طول سال های تحصیل پیش رو سعی داریم با آموزش و پروراندن مهارت های لازم چون توانایی تنظیم هیجانی، تفکر خلاق، نقاد، مهارت های ارتباطی و مهارت های حل مسئله در سال اول و سایر آموزش های مستمر مورد نیاز در سال های آینده شما را در رسیدن به اهدافتان یاری کنیم.
دکتر رحیمی نژاد همچنین بر لزوم تقویت تاب آوری و کنار آمدن و قدرت انطباق با ناملایمات و سختی ها آن هم در شرایطی که پاندمی کووید 19 ایجاد کرده است تاکید کرد و گفت: هر چه تاب آوری در ما بیشتر باشد احتمال افسردگی در ما کمتر است.
وی افزود: به دلیل عواملی زیادی ممکن است هر کدام ما دچار احساس های منفی چون غمگینی و اضطراب شویم. احساس هایی که هر کداممان را تحت الشعاع قرار می دهد و ادامه دار است و اگر به موقع مداخله نکنیم حداقل تبعاتش می تواند افت تحصیلی و نرسیدن به اهداف مهم زندگی ما باشد. اگر در این شرایط قرار گرفتید تیم مرکز مشاوره با رعایت اصل رازداری در کنار شماست و می توانید با مراجعه حضوری و یا آنلاین مشورت بگیرید. گرفتن کمک از تیم تخصصی در این شرایط نشانه هوشمندی و درایت افراد است.
مدیر مرکز مشاوره گفت: جدا از بحث آموزش ها که از طریق دو واحد درسی در سال اول و کارگاه ها و وبینارهای آنلاین برای دانشجویان در نظر گرفته شده است؛ شما عزیزان می توانید با عضویت در کانال مرکز مشاوره به مطالب سلامت روان دسترسی پیدا کنید.
وی همچنین به وجود گروه همتایان سلامت روان اشاره کرد و گفت: یک تیم داوطلب از خود دانشجویان تحت این عنوان فعالیت می کنند که با مرکز و با آموزش هایی که می بینید به ارائه خدمت می پردازند و می توانند کمک های اولیه را ارائه کنند و در صورت نیاز به درمان تخصصی دانشج.یان را به مرکز معرفی کنند.
وی همچنین از دانشجویان علاقه مند به تحقیق در زمینه سلامت روان دانشجویان خواست تا با مرکز همکاری کنند.
غربالگری سلامت ورود دانشجویان در راستای ارتقای سطح سلامت دانشجویان در مرکز بهداشت دانشگاه
دکتر فرهاد حبیبی، مدیر مرکز بهداشت دانشگاه از انجام غربالگری سلامت ورود دانشجویان در راستای ارتقای سطح سلامت دانشجویان خبر داد و گفت: در ابتدای ورود دانشجویان به دانشگاه سلامت آنها از ابعاد جسمی، روانی و معنوی و تغذیه ای بررسی می شود. این پایش در تمام مدت تحصیل دانشجویان نیز ادامه خواهد داشت.
وی ادامه داد: یکی دیگر از موارد زیر نظر این مرکز بحث کمیسیون پزشکی و بررسی درخواست های دانشجویان برای نیاز به حذف دروس و یا تغییر رشته در صورت بروز مشکل پزشکی است.
وی درمان سرپایی دانشجویان از طریق درمانگاه دانشگاه یا درمانگاه خوابگاه، ارجاع موارد در صورت نیاز، خدمات دندانپزشکی، خدمات پاراکلینیکی و انجام واکسیناسیون در صورت لزوم را از دیگر خدمات این مرکز دانست.
وی در پایان خواستار رعایت پروتکل های بهداشتی از سوی دانشجویان برای مقابله با ویروس کووید 19 شد و گفت: اگر هر کدام از دوستان علامتی در این زمینه بیماری کرونا داشتند می توانند به درمانگاه مراجعه کنند ویا با مرکز ما در معاونت دانشجویی و فرهنگی تماس بگیرند.
IT معاونت دانشجویی
حامد صمدپور، مسئول IT معاونت دانشجویی نیز از پشتیبانی سامانه های مورد نیاز دانشجویان چون سامانه سیپاد، اسکان خوابگاه، اتوماسیون تغذیه و ... در این واحد سخن گفت و به دانشجویان توصیه کرد تا با مطالعه سایت معاونت راهنماهای استفاده از سامانه ها رامطالعه نمایند.
وی همچنین از اختصاص اکانت اینترنت به دانشجویان خوابگاهی و نحوه دریافت ایمیل دانشجویی توضیح داد و گفت: دریافت ایمیل دانشجویی از طریق IT دانشگاه انجام می شود و لینک درخواست این ایمیل نیز در وب سایت معاونت دانشجویی دانشگاه موجود است و هماهنگی لازم انجام شده است که دانشجویان بدون این که کارت دانشجویی شان را دریافت کرده باشند بتوانند ایمیل را دریافت کنند.
 
برگزاری انتخابات شورای صنفی دانشجویی در دی ماه 99
سبحان حسنوند، دبیر شورای صنفی دانشجویان دانشکده پرستاری و مامایی و مسئول کمیته حقوقی دانشگاه علوم پزشکی تهران در مورد کلیات شورای صنفی و رشته پرستاری و جایگاه این حرفه و اهمیت دانشکده پرستاری و مامایی سخن گفت.
وی به انجام رای گیری سالیانه برای انتخاب شش نفر به عنوان اعضای شورای صنفی و پل ارتباطی بین دانشجویان و مسئولین اشاره کرد و گفت: یک نفر از این شش نفر به عنوان دبیر انتخاب شده و اعضای دیگر هر کدام در بخش های مختلف رفاهی و آموزشی فعالیت می کنند.
وی با اشاره برگزار نشدن انتخابات سال جاری به علت شیوع ویروس کرونا گفت: این انتخابات انشالله در دی ماه 99 برگزار خواهد شد و من از دانشجویان دعوت می کنم تا در این انتخابات شرکت کنند.
حسنوند در ادامه با اشاره به نامگذاری سال 2020 به عنوان سال پرستار و ماما از سوی سازمان بهداشت جهانی گفت: در این ایام کرونا شما شاهد فعالیت جانفشانی پرستاران و ماماها در بیمارستان ها هستید. در دانشکده پرستاری و مامایی هم دانشجویان ترم 6 تا 8 پرستاری نیز به عنوان نیروی کمکی در بیمارستان ها مشغول خدمت هستند و چه افتخاری بالاتر از این که مقام معظم رهبری همکاران ما را که در بیمارستان ها جان خود را از دست داده اند به عنوان شهید مدافع سلامت نامیده اند.
وی از دغدغه های دانشجویان برای آینده شغلی سخن گفت و اظهار داشت: آینده شغلی این دو رشته همچنان خوب است؛ مخصوصا برای دانشجویانی که در دانشکده پرستاری و مامایی تهران مشغول به تحصیل هستند.
محمد حسین ماهگلی، دبیر شورای صنفی دانشکده دندانپزشکی و دبیر کمیته آموزش دانشگاه نیز فعالیت در شورای صنفی را تجربه ای مفید برای آینده شغلی دانست و در توضیح شورای صنفی گفت: این شورا برای تقویت زمینه همفکری و پیگیری مطالبات دانشجویان در زمینه های آموزشی و رفاهی ایجاد شده است.
 
 

  • گروه خبری : معاونت دانشجویی فرهنگی
  • کد خبر : 256086
کلمات کلیدی
سمیه عطایی
تهیه کننده:

سمیه عطایی

تنظیمات پس زمینه