متن مورد نظر خود را جستجو کنید
  • تاریخ انتشار : 1402/10/25 - 10:20
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 309
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

برگزاری گزارش سفر دکتر حسن پور از سی و چهارمین کنفرانس و نشست سالانه علمی مربیان بین المللی نیدکپ در کشور آمریکا

دکتر مرضیه حسن پور استاد دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران، به عنوان سخنران اعزامی از کشور ایران، در سی و چهارمین کنفرانس و نشست سالانه علمی مربیان بین المللی نیدکپ در کشور آمریکا حضور یافت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پرستاری و مامایی، سی و چهارمین کنفرانس و نشست سالانه علمی مربیان بین المللی نیدکپ که از 25 تا 27 اکتبر مصادف با 3تا 5 آبان ماه به مدت سه روز و به میزبانی کشور آمریکا در ایالت illinois برگزار شد، دکتر مرضیه حسن پور استاد گروه کودکان و مراقبت های ویژه نوزادان و مربی بین المللی (NIDCAP)به عنوان تنها سخنران و شرکت کننده اعزامی از کشور ایران که از 6 قاره جهان و بیش از24 کشور اروپایی و آمریکایی و مراکز نیدکپ در این کنفرانس شرکت داشتند حضور یافت.

وی در ابتدا نگاه اجمالی به موقعیت جغرافیایی، آداب و رسوم، مذهب و مکانهای تاریخی و... کشور آمریکا و ایالت illinois پرداخت، همچنین درباره بازدید از دانشکده پرستاری  و بیمارستان های دانشگاهی آن و دستاوردهای نوین تکنولوژی برای نوزادان نارس،توضیحاتی را ارائه و بیان کرد که این بازدیدها موجب کسب تجارب جدید علمی و فناورانه می شود.


وی درباره پروفسور ALS بنیانگذار مرکز نیدکپ در آمریکا و سیاستگذاری ها و دستاوردهای علمی وی در راستای نوزدادن نارس و حمایت از آنان توضیحاتی را شرح داد و به تیم تشکیل شده در مراکز نید کپ که متشکل از پرستاران، پزشکان و متخصصین نوزادان، روانشناسان پرداخت و بیان کرد که هر یک از این افراد در برنامه ریزی و سیاستگذاری نیدکپ نقش به سزایی د ارند .

دکتر حسن پور در این کنفرانس ضمن شناساندن دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشکده پرستاری و مامایی و ظرفیت ها و توانمندی های حرفه ای و تخصصی آنها به حاضرین، مقاله ای با عنوان "تاثیر برنامه حمایت همتای والد بر سوگ به رسمیت شناخته نشده در مادران نوزاد نارس" را ارایه داد که به همدلی با مادران به سوگ نشسته از فراغ نوزاد خود اشاره داشت که مورد استقبال شرکت کنندگان برای اجرایی کردن نتایج آن در بیمارستان های خود شد.

در پایان دکتر حسن پور ضمن بیان چالش ها و مشکلات این مسیر، حضور در این کنفرانس های علمی و بازدید از ظرفیت ها و دستاورد های بالینی در سطح بین المللی را کسب تجربیات ارزنده در راستای ارتقا دانش و توانمندی های دانشکده، دانشگاه و جامعه برشمرد و از دانشجویان خواست که در این حوزه ها فعالتر باشند و برای بالا بردن سطح علمی و بالینی خود، این موقعیت های بین المللی را به راحتی از دست ندهند.

  • گروه خبری : پرستاری کودکان و مراقبت های ویژه نوزادان,معاونت بین الملل
  • کد خبر : 256707
کلمات کلیدی
سمیه عطایی
تهیه کننده:

سمیه عطایی

تصاویر

تنظیمات پس زمینه