• تاریخ انتشار : 1403/03/09 - 11:47

برگزاری کارگاه آشنایی با نرس پرکتیشنر (Nurse practitioner)

کارگاه آشنایی با نرس پرکتیشنر با حضور جمعی از اساتید و دانشجویان در دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پرستاری و مامایی کارگاه آشنایی با نرس پرکتیشنر (Nurse practitioner) به میزبانی گروه آموزشی پرستاری مراقبت های ویژه دانشکده 8 خرداد 1403 با حضور اساتید و دانشجویان رشته های کارشناسی و کارشناسی ارشد پرستاری در سالن سمعی بصری برگزار شد.

در این کارگاه علیرضا علی محمدی دانشجوی کارشناسی ارشد داخلی جراحی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و مهرزاد مشایخی دانشجوی کارشناسی ارشد مراقبت های ویژه دانشکده به ضرورت و اهمیت تربیت نرس پرکتیشتر و انواع آن پرداختند و سوابق آن در کشورهای مختلف را بررسی کردند.

در انتها نیز ابعاد عملیاتی سازی آن در ایران به بحث و تبادل نظر بین اساتید و دانشجویان گذاشته شد.

• گروه خبری : پرستاری مراقبت های ویژه,ویژه دانشگاه