سه شنبه 27 شهریور 1403

دانشکده پرستاری و مامایی

• تاریخ انتشار : 1403/06/27 - 11:46

برگزاری نخستین کنفرانس علمی مدیریت بیماران دارای استوما

نخستین کنفرانس کشوری مراقبت از بیماران استومی در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پرستاری و مامایی، این رویداد مهم علمی و درمانی، که با هدف ارتقای سطح دانش و مهارت‌های مراقبت از بیماران استومی و بهبود کیفیت زندگی این بیماران برگزار شد، با استقبال گسترده پزشکان، پرستاران، پیراپزشکان و سایر متخصصان حوزه سلامت مواجه شد.

در این همایش یک روزه، متخصصان برجسته کشور آخرین یافته‌های علمی در زمینه مراقبت از بیماران استومی را ارائه کردند و به سوالات شرکت‌کنندگان پاسخ دادند.

همچنین، کارگاه‌های آموزشی عملی برای آشنایی شرکت‌کنندگان با جدیدترین تجهیزات و روش‌های مراقبت از این بیماران برگزار شد.

دکتر علیرضا نیکبخت نصر آبادی استاد گروه داخلی و جراحی به عنوان دبیر علمی به همراه دانشجویان دکترا پرستاری گروه داخلی جراحی دانشکده پرستاری مسئولیت برگزاری کنفرانس را بر عهده داشتند‌.

دبیر علمی برنامه از همکاری مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، انجمن علمی پرستاری بزرگسالان ایران و گروه داخلی و جراحی دانشکده پرستاری و مامایی در برگزاری این کنفرانس قدردانی کرد.

در حاشیه این کنفرانس، مقرر شد با همکاری خیرین داوطلب، تعدادی از بیماران استومی نیازمند تحت پوشش حمایت‌های مالی قرار گیرند تا بتوانند تجهیزات و ملزومات مورد نیاز خود را تامین کنند.

• گروه خبری : پرستاری داخلی جراحی و علوم پایه