• تاریخ انتشار : 1402/11/25 - 13:03
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری دوازدهمین جلسه شورای پژوهشی دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران

دوازدهمین جلسه شورای پژوهشی دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1402 سه شنبه 24 بهمن ماه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پرستاری و مامایی در ابتدا، دستور جلسه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و 4 طرح پژوهشی (مستقل) بررسی و تصویب شد.

سپس در بخش دوم این جلسه که با حضور اعضای هیئت علمی مدعو و اعضای شورا ادامه یافت، دکتر مهرناز گرانمایه، با ارائه گزارشی از فعالیت های پژوهشی دانشکده خواستار نظر مشورتی اعضا در مورد راهکارهای افزایش کمیت و کیفیت انتشارات مقالات شد.

مواردی از جمله تسهیل در ایجاد همکاری های بین المللی و شرکت اساتید در همایش ها و سمینارها ، برگزاری کارگاه های توانمند سازی پژوهشی برای اساتید و اعضای محترم هیئت علمی، افزایش کیفیت پایان نامه های دکتری و ارشد توسط حاضرین پیشنهاد شد.

در پایان نیز مقرر شد تا با استمرار برگزاری جلسات مشورتی راهکارهای مناسب در دستور کار معاونت پژوهشی دانشکده قرار بگیرد.

• گروه خبری : ویژه دانشگاه,معاونت پژوهشی