• تاریخ انتشار : 1402/07/19 - 09:17
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

بحث و بررسی در خصوص روند انعقاد قرارداد پژوهشی باطرح های تاخیری مصوب با کد اخلاق

ششمین جلسه شورای پژوهشی دانشکده در سال 1402 سه شنبه 18 مهر ماه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پرستاری و مامایی، دکتر مهرناز گرانمایه معاون پژوهشی دانشکده در ابتدای جلسه در خصوص طرح های تاخیری که مصوبه اخلاق آنها بیش از یکسال گذشته و قراردادمالی پژوهشی منعقد نشده توضیحاتی ارائه و تاکید کرد : طبق دستور معاونت پژوهشی دانشگاه، انعقاد قرارداد با این طرح ها منوط به تصویب مجدد طرح در شورای پژوهشی دانشکده واخذ کد اخلاق است. وی از اعضای شورا درخواست کرد تا موضوع در شورا های محیطی مطرح  و مجریان در تکمیل طرح نامه ها دقت بیشتری به عمل آورند.

همچنین در این جلسه مقرر شد طرح ها ی دارای همکار بین المللی  با ارائه رزومه کامل آنان مستقیما در شورای پژوهشی دانشکده مطرح و مصوب شود.

در این جلسه یک طرح پایان نامه ای و یک طرح مستقل مورد بررسی و تصویب قرار گرفت.

• گروه خبری : معاونت پژوهشی