• تاریخ انتشار : 1402/10/13 - 13:39
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

کارگاه توانمندسازی اعضای هیئت علمی و آموزشی در زمینه ی ثبت اختراع داخلی و خارجی و پتنت بین المللی

اصول ایده پردازی تا ثبت داخلی و خارجی واظهارنامه اختراع" ویژه اعضای هیئت علمی و آموزشی دوشنبه 18 دی ماه 1402، ساعت 10 تا 12 برگزار می شود.

در راستای توانمند سازی همکاران گرامی، معاونت پژوهشی دانشکده با همکاری مرکز رشد فناوری سلامت و مرکز علمی پژوهشهای دانشجویی کارگاه آموزشی۲ ساعته "اصول ایده پردازی تا ثبت داخلی و خارجی واظهارنامه اختراع" را بصورت خروجی محور و رایگان ویژه اعضای محترم هیات علمی و آموزشی برگزار می کند.

سرفصلهای کارگاه عبارتند از:

1. یادگیری مهارتهای ایده پردازی ، خلاقیت، نوآوری و تفکر خلاق
  2. یافتن ایده های مناسب و خروجی محور در حوزه علوم پزشکی و حوزه های مختلف ارزیابی اصولی و فنی ایده های مناسب و خروجی محور جهت ثبت اختراع
  3. ثبت نهایی اظهار نامه اختراع در سامانه مالکیت معنوی (ثبت داخلی)
  4.  اصول ثبت خارجی اختراع و دریافت Us patent و PCT patent

مدرس: دکتر حسین کلانتری

دبیر کمیته ی ثبت اختراع ،عضو فدراسیون جهانی مخترعین اختراع، مخترع برتر فستیوال اختراعات ملی و بین المللی

زمان: دوشنبه  18 دی ماه 1402، ساعت 10 تا 12

مکان: دانشکده پرستاری و مامایی، سالن شورای یک