چهارشنبه 27 تیر 1403

دانشکده پرستاری و مامایی

• تاریخ انتشار : 1402/11/15 - 08:20

کارگاه اصول و فنون تیم‌سازی و کار تیمی و آشنایی با مهارت‌ شبکه‌سازی

واحد توانمندسازی و مشارکت آموزشی دانشجویان مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه، کارگاه اصول و فنون تیم‌سازی و کار تیمی و آشنایی با مهارت‌ شبکه‌سازی برگزار می کند.

واحد توانمندسازی و مشارکت آموزشی دانشجویان مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه در راستای نیل به اهداف واحد از جمله ارتقاء سطح دانش و عملکرد دانشجویان، توانمند ساختن ایشان و ایجاد فرصتی برای رشد و شکوفایی استعدادهای آنان، سلسله کارگاه­های مهارت­های نرم را برگزار می­نماید.

با توجه به حضور مغتم مدرس کارگاه، جناب آقای دکتر صلواتی‌زاده (دکترای حرفه‌ای مدیریت کسب و کار، مشاور و مدرس دوره‌های تخصصی "کارآفرینی" و "مدیریت" در کشورهای امارات و ایران، عضو "کارگروه پاسخگویی اجتماعی و عدالت آموزشی" معاونت آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، بنیانگذار و دبیر علمی "جشنواره بین‌المللی تجاری‌سازی فناوری‌های پیشرفته" در کشور امارات، مدیر کارآفرینی مرکز آینده‌نگری و نوآوری پژوهشکده آینده‌پژوهی در سلامت دانشگاه ع پ کرمان و ...) و  تنها برگزار‌کننده کارگاه‌های جناب آقای دکتر صلواتی‌زاده در سطح دانشگاه، مرکز مطالعات و توسعه آموزش است؛ از تمامی اعضای کارگروه دانشجویی توسعه آموزش آن دانشکده دعوت می‌شود در  کارگاه اصول و فنون تیم‌سازی و کار تیمی و آشنایی با مهارت‌ شبکه‌سازی (Team working & Networking)شرکت نمایند.

• مدرس: جناب آقای دکتر ابوالفضل صلواتی‌زاده
    • زمان: روز دوشنبه مورخ 16 بهمن ماه، ساعت 15 تا 17
    • آخرین مهلت ثبت نام: ۱۵ بهمن
    • نحوه برگزاری: حضوری (تالار دانشجوی دانشکده پزشکی)
    • هزینه: رایگان
    • لینک ثبت نام: https://b2n.ir/n21689
    • امتیاز: اعطای گواهی معتبر از مرکز مطالعات دانشگاه
    • دبیرخانه: ۸۸۹۵۵۰۱۶ داخلی ۳۰۹
  • دانشجویان می‌توانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این کارگاه و کلیه کارگاه‌ها/ دوره‌ها به تلگرام واحد به نشانی @Students_EDC_TUMS مراجعه نمایند.

• گروه خبری : معاونت پژوهشی,اطلاعیه ها