• تاریخ انتشار : 1403/04/17 - 10:29

معاونت پژوهشی دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار کرد:

کارگاه اصول، مبانی، نکات عملی مرتبط با طراحی، اجرا و تجزیه و تحلیل مطالعات مداخله ای

معاونت پژوهشی دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران کارگاه سه روزه اصول، مبانی، نکات عملی مرتبط با طراحی، اجرا و تجزیه و تحلیل مطالعات مداخله ای را با حضور اعضای هیئت علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی از 9تا 11 تیر ماه 1403 در سالن شورای یک برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پرستاری و مامایی، در ابتدای کارگاه دکتر شهرزاد غیاثوندیان رئیس دانشکده در زمینه اهمیت به روزرسانی اطلاعات پژوهشی اساتید و دانشجویان و بهره گیری از مطالب جدید برای انتشار نتایج پژوهش ها نکاتی را بیان کرد.

سپس کارگاه با تدریس دکتر سمانه اکبرپور معاون دفتر هماهنگی مراکز تحقیقاتی، دکتر نوشین فهیم فر رئیس مرکز تحقیقات استئوپروز و دکتر افشین استوار رئیس پژوهشگاه علوم و غدد و متابولیسم با موضوعات معرفی انواع مطالعات مداخله ای و اهمیت آن، طرح های کارآزمایی بالینی و انواع آن، طراحی مداخله و پیامد در مطالعات کارآزمایی بالینی، اخلاق در پژوهش های مداخله ای  و ... در سه روز متوالی ادامه یافت.

توضیح اینکه این کارگاه دارای امتیاز توانمندسازی پژوهشی از طرف معاونت پژوهشی دانشگاه نیز بود.

• گروه خبری : ویژه دانشگاه,معاونت پژوهشی