سه شنبه 27 شهریور 1403

دانشکده پرستاری و مامایی

• تاریخ انتشار : 1403/06/24 - 09:22

هفتمین جشنواره دانشجویی توسعه آموزش ویژه دانشجویان کلان منطقه 10

«هفتمین جشنواره دانشجویی توسعه آموزش» ویژه دانشجویان کلان منطقه 10 با هدف شناسایی و معرفی آثار آموزشی ارائه شده توسط دانشجویان در حیطه ­های برنامه ­ریزی درسی، برنامه ­ریزی آموزشی، روش ­های یاددهی- یادگیری، ارزشیابی برنامه، ارزیابی دانشجو، مدیریت و رهبری آموزشی، راهنمایی و مشاوره دانشجویان، یادگیری الکترونیک، شبیه ­سازی آموزشی، بازی­ وارسازی، طراحی و تولید محصولات آموزشی به ­منظور ارتقای کیفیت آموزش پزشکی و توسعه آن برگزار می­گردد.

بدین­ منظور از دانشجویان علاقه­ مند و فعال در عرصه آموزش پزشکی دعوت می­شود ضمن ارسال طرح­های نو در دو حیطه 1 فرایندهای توسعه آموزش (اجرا شده) و 2) مطالعات پژوهش در آموزش تا 30 مهرماه، در مراسم این جشنواره که مصادف با هفته آموزش در سال 1404 برگزار خواهد شد؛ شرکت نمایند.

لینک ثبت نام،

لینک آیین­ نامه

صفحه اصلی جشنواره،

همچنین کلیه اخبار و اطلاعات مربوط به جشنواره از طریق آدرس وب سایت edc.tums.ac.ir و شبکه اجتماعی مربوط به واحد در دسترس علاقمندان قرار دارد.

• گروه خبری : دفتر توسعه آموزش,اطلاعیه ها