متن مورد نظر خود را جستجو کنید
  • تاریخ انتشار : 1402/09/13 - 12:55
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 688
  • زمان مطالعه : 7 دقیقه

در آستانه روز دانشجو:

مصاحبه با آروین میر شاهی دانش آموخته برتر مقطع کارشناسی ارشد 1402 دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران

به مناسبت روز دانشجو، روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران،با آروین میر شاهی بعنوان یکی از دانش آموختگان برتر 1402 دانشکده مصاحبه کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پرستاری و مامایی،  روابط عمومی این دانشکده به مناسبت فرا رسیدن روز دانشجو  فرصت را غنیمت شمرده و به منظور آشنایی با روش موفقیت آروین میرشاهی دانش آموخته برتر مقطع کارشناسی ارشد 1402دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران مصاحبه کرد.

1- خودتان را معرفی نمایید و درباره سوابق تحصیلی خود توضیح دهید؟

با سلام و عرض ادب، آروین میرشاهی هستم، فارغ التحصیل مقطع کارشناسی پرستاری از دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در سال 1398 و همچنین مقطع کارشناسی ارشد پرستاری گرایش داخلی جراحی از دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1401.

2- درباره افتخارات و مقام‌هایی که در ‏رشته خودتان به دست آورده‌اید توضیح دهید؟

در مقطع کارشناسی:

الف) کسب رتبه نخست در بین ورودی های پرستاری سال 1394

ب) پژوهشگر برتر دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در سال 1397

در مقطع کارشناسی ارشد:

الف)  داور برتر دانشجویی شورای پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1401

ب) پژوهشگر برتر دانشجویی دانشکده پرستاری و مامایی در سال 1401

پ) داور دانشجویی در چندین کنگره ملی و بین المللی

ت) داوری در ژورنال PALLIATIVE MEDICINE به عنوان ژورنال 10% برتر در حوزه مراقبت­های تسکینی

ث)  اولین دانشجوی کارشناسی ارشد پرستاری دانشکده پرستاری و مامایی علوم پزشکی تهران که برای طرح ریزی، انجام و ارائه پایان نامه موفق به همکاری با یک استاد مشاور بین المللی شده ام. لازم به ذکر است که این پروژه پایان نامه به صورت رسمی بین دانشکده پرستاری و مامایی علوم پزشکی تهران و دانشگاه آلاباما ایالات متحده آمریکا و با تصویب در شورای پژوهشی و همینطور معاونت بین الملل دانشکده به انجام رسیده است.

ج) و همچنین با افتخار، به تازگی به عضویت مرکز تحقیقات مراقبت های تسکینی و حمایتی دانشگاه آلاباما در بیرمنگهام ایالات متحده آمریکا به عنوان عضو وابسته (Affiliate Member) نائل آمده­ام.

3- بخشی از امتیاز دانشجویان نمونه، به فعالیت های فرهنگی و فوق برنامه تعلق دارد، شما چه میزان در این زمینه فعالیت داشته اید؟

در رابطه با فعالیت های فوق برنامه، در فعالیت های آموزشی مانند برگزاری کارگاه های مختلف در زمینه های پژوهشی و همینطور آموزشی نظیر کارگاه های روش تحقیق شامل پروپوزال نویسی و مقاله نویسی و همچنین کارگاه های آموزشی فارماکولوژی و همچنین جلسات Case Based Learning(CBL) فعالیت داشته ام.

 یکی از فعالیت های بسیار جذابی که به شخصه از مطرح کردن پیشنهاد آن و همچنین منتورینگ و برگزاری آن بسیار خوشحالم، برگزاری جلسات توانمندسازی دانشجویان برای شرکت در کنگره های متععد مانند کنگره سالیانه دانشجویان علوم پزشکی سراسر 

کشور بود که با همکاری دفتر یوسرن دانشکده و مرکز پژوهش­های دانشجویی دانشکده در سال 1401 و با مرکز پژوهش های دانشجویی کل دانشگاه در سال 1402 بود که در هر دوی این برنامه ها، موفق به کسب دو رتبه سخنران و پوستر برتر در سطح ملی شدیم که این دستاورد بسیار بزرگی برای تیم ما بود.

4- می‌توانید بخشی از سوابق اجرایی خود را ذکر کنید؟

بنده از سال 1398 تا کنون به عنوان داور فعال شورای پژوهشی مرکز پژوهش های دانشجویی دانشگاه مشغول به فعالیت هستم.

 از سال 1400 ابتدا به عنوان عضو تیم مرکزی دفتر یوسرن دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران همچنین از سال 1401 به مدت یک سال به عنوان دبیر دفتر مشغول به فعالیت بودم که در پایان سال دبیری بنده، دفتر یوسرن دانشکده یکی از سه دفتر برتر در بین 57 دفتر فعال مجموعه یوسرن در سراسر دنیا شناخته شد.

 ضمنا به مدت یک سال نیز به عنوان عضو کیمته دانشجویی معاونت بین الملل دانشکده فعالیت داشته­ام.

5- به مقالات، کتب و یا طرح های مطالعاتی که انجام داده اید، اشاره بفرمائید؟

در رابطه با کار های پژوهشی، با کمک اساتید عزیزم موفق به چاپ مقالات متعدد که در پایگاه های معتبری همچون WOS  که به اصلاح به آن ISI میگوییم، ایندکس شده اند شده ام.

در رابطه طرح های تحقیقاتی، در سال 1401، بنده به عنوان محقق اصلی (Principal Investigator)، با همکاری تیم تحقیقاتی دانشگاه آلاباما در بیرمنگهام آمریکا و همچنین مرکز مراقبت های تسکینی و حمایتی آن دانشگاه به رهبری پروفسور ماری باکایتس، اقدام به بومی سازی و تطابق فرهنگی یک روش ارائه مراقبت های تسکینی برای بیماران نارسایی قلبی و خانواده های آنان کردیم که خدا رو شکر مراحل تصویب طرح به صورت رسمی به عنوان یک پروژه بین المللی بین دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشگاه آلاباما با موفقیت طی شد و اکنون نیز حدود نیمی از پروژه با موفقیت طی شده و مابقی پروژه نیز در دست اقدام است. ضمنا بنده افتخار حضور و همکاری به عنوان منتور در کنار نودانشجویان دانشکده را داشته و در نگارش طرح های تحقیقاتی مختلف و مقالات آن ها به آنها کمک کرده­ام که حقیقتا این ها همگی تجارب بسیار شیرینی از همکاری با دانشجویان با انگیزه و موفق بوده است.

6- چه کسانی را در زمینه موفقیت خود موثر می دانید؟

اگر چه که بنده خودم را فرد موفقی نمیدانم، اما اگر هم دستاوردی بدست آورده باشم، بدون هیچ شکی، ابتدا خواست خداوند، حمایت ها بی دریغ و دعای خیر پدر و مادر و برادرم از ابتدای دوران دانشجویی ام، اساتید عزیزم:  سرکار خانم دکتر معصومه ذاکری مقدم و خانم دکتر شهرزاد غیاثوندیان که به ترتیب استاد راهنما و استاد مشاور پایان نامه بنده بودند که بی شک بدون حمایت های همیشگی این عزیزان، انجام پایان نامه بنده ممکن نبود. همچین جا دارد از استاد عزیزم، سرکار خانم دکتر آرپی مانوکیان نیز به دلیل حمایت های همیشگی­ شان در برهه های مختلف تشکر و سپاسگزاری کنم. بی شک بدون حضور این اساتید، تمامی دستاورد های کنونی ام وجود نداشتند.

- اگر دوباره به زمان انتخاب رشته برمی گشتید باز هم همین رشته و همین دانشگاه را انتخاب می کردید؟

بدون حتی لحظه ای درنگ، بله! برای من، پرستاری یک رشته بی نظیر است که بسیار روی آن غیرت دارم!!

8- اگه بخواهید رشته خود را در چند جمله معرفی کنید، چه می گویید؟

من این فرصت را داشته ام که به عنوان دستیار آموزشی و در ادامه به عنوان مربی، در لاین قلب و عروق زیر نظر خانم دکتر مانوکیان، با دانشجویان تعامل داشته و آن ها را به کاراموزی ببرم. هیچ روزی را به یاد نمی­ آورم که با بچه ها در رابطه با زیبایی رشته پرستاری، اهمیت آن و اینکه چقدر شغل حرفه ای و تخصصی است حرف نزده باشم. از نظر بنده پرستاری یکی از بهترین رشته های ممکن برای افرادی است که می خواهند به گونه­ ای خاص و موثری به دیگران کمک کنند. البته که برای رسیدن به این هدف باید یک پرستار آکادمیک و حرفه ای بود، نه صرفا پرستاری که به انجام دستورات مشغول باشد.

9- در پایان زیباترین جمله ای راکه می توانید به دانشجویان هدیه دهید چیست؟

به شما دانشجویان عزیز توصیه میکنم که ابتدا سواد آکادمیک خود را بسیار تقویت کنید و یک فرد با سواد در حوزه تخصصی خود شوید و سعی کنید تحصیل با کیفیتی داشته باشید. دوم اینکه به هیچ عنوان تک بعدی نباشید و حتما علاقه خود را در حوزه های مختلف مانند پژوهش، فعالیت های اجرایی و فرهنگی بسنجید و در آن ها به فعالیت بپردازید و خود را توانمند کنید. دانشگاه صرفا محل آموختن علم نیست، شما در دانشگاه موارد متعددی مثل نحوه تعامل با دیگران، کار گروهی، نقدپذیری، صبر و موارد بسیار زیاد دیگری را می آموزید که همه این ها از لازمه های زندگی در یک محیط اجتماعی است که شما در دانشگاه هیچ واحد درسی برای آن پاس نمیکنید! در نهایت بدانید که به قول یکی از بزرگان که بسیاری از دستاورد­های زندگی ام را مدیون ایشان هستم، تلاش مفهوم زندگی است، شکست و پیروزی در دست خداست!

 

 

 

  • گروه خبری : پرستاری داخلی جراحی و علوم پایه ,معاونت بین الملل
  • کد خبر : 252870
سمیه عطایی
تهیه کننده:

سمیه عطایی

تنظیمات پس زمینه