متن مورد نظر خود را جستجو کنید
  • تاریخ انتشار : 1402/11/11 - 11:10
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 285
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

دکتر غیاثوندیان: احیای سیستم همه جانبه حمایتی برای دانشجویان یک امر ضروری است

در جلسه هیئت رئیسه دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران دکتر غیاثوندیان رئیس دانشکده بر حمایت دانشجویان از نظر روند تحصیلی ، معیشتی، روحی و روانی و حوادث و بلایا تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پرستاری و مامایی، در ابتدای این جلسه که 10 بهمن 1402 برگزار شد، دکتر غیاثوندیان رئیس دانشکده، با اشاره به اهمیت سیستم حمایتی همه جانبه در دوران تحصیل دانشجویان، بیان کرد: وجود یک سیستم حمایتی تنها به معنای رصد و پیگیری روند تحصیلی دانشجویان نیست بلکه شرایط روحی، روانی، مالی و حوادث و بلایا نیز از ارکان این سیستم حمایتی است که اساتید باید به این امر دقت نظر داشته باشند و هوشمندانه و با ذکاوت دانشجویان را از تمام ابعاد حمایت کنند تا بتوان از رخدادهای تلخ و آسیب زا جلوگیری کرد.

رئیس دانشکده با تاکید بر اینکه دانشجویان باید از همان آغاز ورود به محیط دانشگاهی، حمایت شدن و رها نشدن را احساس کنند، گفت: دانشجویان باید بدانند که اساتید همراه آنان هستند و دغدغه ها و مشکلات آنان را می شنوند و بعنوان یک راهنما و هدایتگر عمل خواهند کرد. آموزش مهارت‌های استاندارد زندگی خصوصاً کنترل خشم و آشنایی با قوانین منشور اخلاقی و پوشش حرفه‌ای از موارد مهمی است که از همان ابتدای ورود باید دانشجویان نسبت به آن آگاهی عملی پیدا کنند و والدین نیز باید نسبت به آسیب های موجود و خطرات احتمالی فرزندان خود اطلاع داشته  باشند که برگزاری کارگاه‌ با حضور والدین می تواند این آگاهی دو جانبه را ایجاد کند .

دکتر غیاثوندیان در ادامه این بخش از سخنان خود با تاکید بر برگزاری نشست‌های مستمر و منظم اساتید همیار و همفکری و هم‌اندیشی در مورد چالش‌ها و مشکلات دانشجویان بیان کرد: اساتید همیار باید در تعاملات اثر بخش با دانشجویان خود اهتمام ورزند و بطور هدفمند آنان را هدایتگری کنند و بمنظور درک بهتر مسائل و رفع نگرانی و دغدغه دانشجویان، با تدبیر و خلاقیت حل مسئله کنند.

دکتر شهزاد پاشایی پور معاون آموزشی دانشکده درباره آماده سازی فرآیند مدیریت حوادث و پیشگیری از اتفاقات ناگوار توضیحاتی را ارائه داد که در مورد اصلاحات آن بحث و تبادل نظر شد، همچنین افزایش ساعات تدریس مهارت های زندگی برای دانشجویان و ارائه شدن آن به صورت تم طولی از موارد مطروحه در این جلسه بود.

دکتر مهر ناز گرانمایه معاون پژوهشی دانشکده در خصوص سوالات طرح های پژوهشی که در شورای پژوهشی دانشکده مورد بحث و بررسی قرار می گیرد توضیحاتی ارائه داد و مقررشد سوالات پایان نامه ها  نیز در شورای گروه‌های مربوطه مورد توجه قرار گرفته و پیام پژوهش از پایان نامه در راستای محصول محور بودن و بکار گیری نتایج موثر برای رفع مشکلات جامعه در پژوهشیار ثبت  و برای استفاده عموم در تلویزیون شهری سر درب دانشکده پخش شود.

تشکیل کمیته علمی از اساتیددانشکده برای سمپوزیوم ایمنی بیمار، دریافت گایدلاین مواجهه با آسیب‌های جسمی سرپایی و بستری دانشجویان در محیط دانشگاه، افزایش اعتبار پایان نامه و هزینه اساتید ناظر از دیگر موارد مطروحه در این جلسه بود که درباره آن بحث و تبادل و نظر شد.

  • گروه خبری : حوزه ریاست
  • کد خبر : 258166
سمیه عطایی
تهیه کننده:

سمیه عطایی

تصاویر

تنظیمات پس زمینه