متن مورد نظر خود را جستجو کنید
  • تاریخ انتشار : 1403/09/24 - 05:45
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 253
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

تکریم و معارفه روسای پیشین و جدید دانشکده پرستاری و مامایی

دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران باید در سطح ملی تأثیرگذار باشد

دکتر سید رضا رئیس کرمی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در مراسم تودیع و معارفه رئیس دانشکده پرستاری و مامایی بیان کرد: دانشکده پرستاری و مامایی علاوه بر نقش آموزشی، باید در سطح ملی نیز تأثیرگذار باشد. ما نیاز داریم تا دانش و تجربه خود را در زمینه سیاست‌گذاری‌های ملی به اشتراک گذاشته شود و راهکارهایی ارائه دهیم که منجر به ارتقای کلی حوزه سلامت کشور شود.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پرستاری و مامایی،  آیین تکریم دکتر شهرزادغیاثوندیان، رئیس پیشین ، و معارفه دکتر هومن شهسواری به‌عنوان  سرپرست جدید این دانشکده، روز دوشنبه 20 آذر 1402، با حضور دکتر سید رضا رئیس‌کرمی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر فرشاد علامه معاون آموزشی دانشگاه ، اعضای هیئت‌علمی، کارکنان و دانشجویان دانشکده برگزار شد.

دکتر سید رضا رئیس‌کرمی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران، در مراسمی که به مناسبت ارزیابی عملکرد دانشکده پرستاری و مامایی برگزار شد، بر جایگاه حیاتی این دانشکده در نظام سلامت کشور تأکید کرد. وی با بیان اینکه دانشکده پرستاری و مامایی یکی از ارکان اصلی دانشگاه علوم پزشکی تهران است، اظهار داشت: "این دانشکده نقشی کلیدی در تربیت نیروهای متخصص دارد و باید علاوه بر نقش‌آفرینی در آموزش، در سطح ملی نیز تأثیرگذار باشد. ما نیاز داریم تا دانش و تجربه این دانشکده در زمینه سیاست‌گذاری‌های ملی به اشتراک گذاشته شود و راهکارهایی ارائه دهیم که به ارتقای کلی حوزه سلامت کشور منجر شود.

تأکید بر نقش محوری مراقبت و پیشگیری
دکتر رئیس‌کرمی بر اهمیت مراقبت و پیشگیری به‌عنوان محورهای اساسی فعالیت‌های دانشکده پرستاری و مامایی تأکید کرد و افزود: "این دانشکده باید دانش و تجربیات خود در زمینه مراقبت و پیشگیری را به سطح ملی انتقال دهد. این مسئولیت بزرگی است که بر دوش اساتید و دانشجویان قرار دارد و می‌تواند نقشی مؤثر در بهبود نظام سلامت ایفا کند.

ضرورت ارتقای کیفیت آموزش بالینی
وی یکی از چالش‌های اساسی دانشکده را کیفیت آموزش بالینی عنوان کرد و گفت: "دانشجویان ما باید در محیط‌های بالینی واقعی، تحت نظارت متخصصان حرفه‌ای، تجربه کافی به‌دست آورند. برای این منظور، همکاری نزدیک‌تر میان دانشکده و بیمارستان‌های دانشگاهی ضروری است تا آموزش بالینی از کیفیت و استاندارد بالاتری برخوردار شود.

چالش‌های زیرساختی و منابع انسانی
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران در ادامه به محدودیت‌های موجود در حوزه منابع انسانی و زیرساخت‌ها اشاره و تصریح کرد: افزایش ظرفیت پذیرش دانشجویان در سال‌های اخیر، بدون توسعه متناسب زیرساخت‌ها و تجهیزات، فشار زیادی بر دانشکده وارد کرده است. دانشگاه تمامی تلاش خود را برای حمایت از این دانشکده به کار خواهد گرفت و از مدیریت دانشکده، به‌ویژه دکتر شهسواری، انتظار می‌رود با اولویت‌بندی دقیق، این چالش‌ها را مدیریت کنند.

اهمیت همدلی و همکاری در محیط‌های آموزشی
در پایان، دکتر رئیس‌کرمی با تأکید بر نقش همدلی و همکاری در موفقیت دانشکده، گفت: برای تحقق اهداف بزرگ، تمام اعضای هیئت‌علمی، کارکنان و دانشجویان باید در یک تلاش جمعی و هماهنگ عمل کنند. تنها با چنین همکاری می‌توان دانشکده‌ای درخور شأن دانشگاه علوم پزشکی تهران ساخت.

مدیریت فرصتی ارزشمند برای خدمت بود
در این مراسم، دکتر شهرزاد غیاثوندیان، رئیس پیشین دانشکده، با قدردانی از حمایت‌های تیم مدیریتی، همکاران و دانشجویان، اظهار داشتفرصت مدیریت دانشکده برای من تجربه‌ای ارزشمند بود که توانستم در مدت کوتاه، اما هدفمند، با کمک یک تیم هماهنگ و متعهد گام‌های مؤثری در راستای ارتقای زیرساخت‌ها و بهبود خدمات بردارم. من تمام تلاشم را کردم تا دینی که نسبت به دانشکده‌ای که در آن تحصیل کرده و بیشتر عمر حرفه‌ای‌ام را در آن سپری کرده‌ام، ادا کنم.
وی با اشاره به اهمیت همدلی و همکاری در پیشبرد اهداف، گفت: مدیریت دانشکده فرصتی است که دست‌به‌دست می‌شود و من امیدوارم دکتر شهسواری با توفیق الهی بتوانند این مسیر را ادامه داده و منشأ خدمات درخشانی برای دانشکده باشند.

 مراقبت، محور اساسی فعالیت‌های دانشکده پرستاری و مامایی
دکتر هومن شهسواری، سرپرست جدید دانشکده، نیز در این مراسم با تشکر از زحمات دکتر غیاثوندیان گفت: دوران مدیریت ایشان سرشار از اقدامات ماندگار در بخش‌هایی مانند تجهیز کلاس‌ها، ساماندهی فضاهای رفاهی و اصلاح زیرساخت‌ها بود. ، این دستاوردها نشان‌دهنده تعهد و پشتکار مثال‌زدنی ایشان است.
وی اظهار داشت: کارهای عمرانی همیشه چالش‌برانگیز هستند، اما ایشان این مسیر را به بهترین شکل مدیریت کردند. همچنین در جایگاه مدیر امور آموزشی دانشگاه نیز در سخت‌ترین دوران، از جمله دوره بحران کووید، ایشان توانستند با مدیریتی موفق، مشکلات آموزشی را پشت سر بگذارند.
دکتر شهسواری با تأکید بر چالش‌های موجود در آموزش بالینی و افزایش ظرفیت دانشجویان، اظهار داشت: دانشکده در حال حاضر با افزایش چندبرابری ظرفیت دانشجویان مواجه است درحالی‌که زیرساخت‌ها، فضاهای آموزشی و تعداد اعضای هیئت‌علمی ما متناسب با این افزایش توسعه نیافته است. این عدم تعادل، فشار زیادی بر مجموعه وارد کرده و نیازمند برنامه‌ریزی دقیق و همراهی تمامی همکاران دارد.

مراقبت، به‌عنوان هسته مرکزی فعالیت‌های دانشکده پرستاری و مامایی
دکتر شهسواری همچنین به مفهوم مراقبت، به‌عنوان هسته مرکزی فعالیت‌های دانشکده، اشاره کرد: مراقبت نه فقط در آموزش و حرفه ما، بلکه در تعاملات درون دانشکده نیز باید محور باشد. ما در شرایط دشواری زندگی می‌کنیم و هدف این است که این محیط نه تنها باری بر دوش دیگران نباشد، بلکه فضایی برای حمایت و رشد همگان باشد.
او ضمن  قدردانی از اعتماد دانشجویان، کارکنان و اساتید، تصریح کرد: همه تلاش من این است که با تمام توان به رفع چالش‌های موجود بپردازم و مسیر توسعه‌ای که توسط مدیران پیشین ایجاد شده، ادامه دهم. با حمایت شما و همدلی جمعی، می‌توانیم بر چالش‌ها غلبه کنیم و دانشکده را به جایگاهی درخور برسانیم.

گالری تصاویر

 

  • گروه خبری : حوزه ریاست ,مناسبت ها
  • کد خبر : 286454
سمیه عطایی
تهیه کننده:

سمیه عطایی

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات پس زمینه