متن مورد نظر خود را جستجو کنید

اعضاء هیات رییسه دانشکده پرستاری و مامایی

رییس دانشکده 
دکتر هومن شهسواری

 

معاون دانشجویی و فرهنگی
دکتر فاطمه خوشنوای فومنی
معاون آموزشی
دکتر سریه پورتقی
معاون پژوهشی
دکتر راضیه معصومی
 
معاون بین الملل
دکتر آرپی مانوکیان

 

معاون اداری و مالی
آقای علی هشیار


  • تاریخ انتشار : 1399/12/26 - 11:18
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 87
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

پیام تبریک هیئت رئیسه دانشکده پرستاری و مامایی

تقدیر از مرکز پژوهش های علمی واحد پرستاری و مامایی بعنوان واحد برتر سال ۱۳۹۹ و معرفی اعضای جدید شورای مرکزی

رئیس مرکز رشد استعدادهای درخشان و سرپرست مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان دانشگاه از سرپرست واحد پرستاری و مامایی، بعنوان واحد برتر سال 99 تقدیرکرد.

دکتر آرزو راستی، سرپرست مرکز پژوهش های پرستاری و مامایی ضمن تشکرازحمایت‌های بی‌دریغ دکتر پاسالارومجموعه ی همکاران وی، توفیقات کسب شده را حاصل فعالیت تیمی اعضای واحد دانست و گزارشی اجمالی از مهمترین فعالیتهای سال گذشته از جمله برگزاری دوره دیپلم پژوهشی، تشکیل کمیته ی ثبت اختراع، برنامه ریزی فعالیت‌های بین المللی، پروژه رصد علم و فناوری برترین دانشکده های پرستاری و مامایی جهان و مشارکت واحد در برگزاری مدرسه ی بهاره یوسرن ارائه کرد و از اعضای شورای پیشین مرکز پژوهشهای علمی دانشکده خواست تا در مورد تجربیات، فعالیت‌ها و چالش‌های سال گذشته صحبت کنند.

علی ابدالی، دبیرواحد پرستاری و مامایی در سال ۹۸-۹۹، دوره گذشته را نقطه عطفی برای این واحد از نظر برنامه ریزی و کار تیمی دانست و برای ادامه این مسیر در واحد و کل مجموعه آرزوی موفقیت کرد.

محدثه خادم، معاون پیشین پژوهشی مرکز نیز دیپلم پژوهشی را پاسخی برای خلاها و مشکلات دانشجویان در شروع فرآیند پژوهش دانست و از حمایت دکتر پاسالار برای برگزاری این دوره در دانشکده، قدردانی کرد.

محمدعلی رضازاده، معاون پیشین بین الملل مرکز، برگزاری کلاسهای زبان‌های اسپانیایی، ترکی و آلمانی با تدریس دانشجویان دانشکده را به عنوان فعالیت های این مرکز برشمرد.

نجمه چگینی، به عنوان اولین معاون کارآفرینی واحد پرستاری و مامایی، ضمن اشاره به مشکلات آغاز به کار این معاونت، مهمترین فعالیت‌ها و دست‌آوردهای این معاونت را از جمله بررسی استارت آپ‌های مرتبط با پرستاری و مامایی در جهان، تشکیل کارگروه IOT را به طور مختصر شرح داد.

مبینا ملک خیلی، معاون پیشین روابط عمومی، از فعالیت دانشجویان در تشکیل کارگروه هنر در سلامت در دوره ی پاندمی کرونا  و چالشهای  برقراری ارتباط با مجموعه های متناظر در سایر دانشگاه‌ها و برگزاری کارگاه ها به شکل غیرحضوری وجود داشت؛ بیان کرد.

سحرمحسنی، معاون آموزشی پیشین و دبیرفعلی واحد، آمارشرکت کننده در دوره دیپلم پژوهشی و شرح فعالیت های آموزشی سال گذشته واحد از جمله برگزاری کارگاه ICDL را ارائه داد.

در ادامه اعضای جدید شورا از دیدگاههای خود درخصوص فعالیتهای آینده ی مرکز سخن گفتند.
علیرضا سلمانی، دانشجوی کارشناسی ارشد روان پرستاری ، دبیر کمیته ثبت اختراع بعنوان مخترع وایده پردازبرترکشوری، عضودائم فدراسیون بین المللی مخترعان IFIA درژنو وعضوجامعه مخترعین کشورو دارای عنوان Inv روند آغاز به کار این کمیته به عنوان یک گروه مستقل از معاونت‌ها و تدوین برنامه ی راهبردی کمیته را شرح داد و به تسهیل فرآیند ثبت اختراع و ایده پردازی به عنوان مهمترین مسئولیت این کمیته اشاره کرد و خواستار برگزاری منسجم کارگاههای مرتبط در دانشگاه شد.

مینا رستمی، معاون پژوهشی مرکز ضمن اشاره به  برگزاری دومین دوره دیپلم پژوهشی و تدوین کتابچه دیپلم، از تمرکز بیشتر بر فعالیت و ارزیابی منتورهای این طرح و تدوین دوره تربیت منتور و اجرایی شدن آن در آینده نزدیک، به عنوان یکی از مهمترین اجزا آموزشی دیپلم پژوهشی، خبر داد و معصومه سلیمی، معاون فرهنگ و هنرفعالیتهای پیش روی این معاونت را بیان کرد.

دبیرکل شورای مرکزی، مصطفی عربی، نیز پیشنهاداتی درخصوص برگزاری رویدادهای برخط با اساتید و پژوهشگران برتر در سطح جهانی ارائه کرد. و از طرح ترغیب و مشارکت بیشتر منتورها در فعالیتهای پژوهشی استقبال کرد و برای همکاری‌های بیشتر، اعلام آمادگی کرد.

دکتر پاسالار، رئیس مرکز رشد استعدادهای درخشان و سرپرست مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان دانشگاه گفت: تجربه سالیان گذشته به ما ثابت کرده است که رشد واحدها و بخشهای مختلف به شدت به فعالیت و مدیریت سرپرست آن وابسته است. 
وی برگزاری دوره های دیپلم تخصصی برای رشته های مختلف و دیپلم کارآفرینی را در ماه های پیش رو را نوید داد و بر اهمیت فعالیت‌های بین‌المللی تاکید و به لزوم ارتباط با مجموعه های بین‌المللی مرتبط با رشته های پرستاری و مامایی  اشاره کرد.

وی همچنین خواستار انعکاس بیشتر اخبار مرکز و واحد شد و توجه به هنر را به عنوان عنصری مهم در بهبود شرایط روحی دانشجویان در شرایط قرنطینه و دوری از دانشگاه دانست و مسئولیت مهم این معاونت را یادآور شد وبه دلیل پتانسیل و توانمندیهای زیاد، مسئولیت کمیته ی ثبت اختراع در سطح مراکز پژوهش های علمی دانشجویان دانشگاه را به کمیته ثبت اختراع واحد پرستاری و مامایی تفویض کرد. 

در انتهای جلسه، ازسرپرست و اعضای سال گذشته ی شورای مرکزی واحد پرستاری و مامایی بدلیل کسب رتبه نخست در بین مراکز پژوهشهای علمی دانشجویان دانشگاه در سال ۹۸-۹۹ تقدیر‌شد.

 

متن پیام به شرح زیر است: 

سرپرست و اعضای محترم مرکز پژوهش های دانشجویی دانشکده

موفقیت شما را در کسب عنوان واحد برتر سال ۹۹ دانشگاه تبریک عرض نموده و توفیق روزافزون شما را در عرصه های علمی و پژوهشی از درگاه احدیت مسالت می نماییم. 

 

  • گروه خبری : حوزه ریاست ,دستاوردهای علمی
  • کد خبر : 255532
کلمات کلیدی
سمیه عطایی
تهیه کننده:

سمیه عطایی

تصاویر

تنظیمات پس زمینه