• تاریخ انتشار : 1400/02/12 - 09:29

دومین جلسه هیات رئیسه دانشکده پرستاری و مامایی در سال 1400

دومین جلسه هیات رئیسه دانشکده یکشنبه 12 اردیبهشت ماه 1400 با حضور اعضا برگزار شد.

جلسه هیات رئیسه دانشکده  یکشنبه  12 اردیبهشت ماه 1400 با حضور اعضا برگزار شد. در ابتدای جلسه بعد از تلاوت قرآن کریم و تسلیت ایام شهادت شهید محراب ، امیر المومنین علی «علیه السلام »؛ گزارش نهایی عملکرد چهارساله دانشکده در حوزه های مختلف از سال ۱۳۹۶ تا ۱۴۰۰ مورد بررسی و تصویب قرار گرفت. نامه ارسالی جناب آقای دکتر بیگلر در خصوص دستورالعمل اجرایی بودجه و انضباط مالی سالانه دانشگاه قرائت شد و از معاونین خواسته شد بندهای دستورالعمل اجرایی مربوط به حوزه های خود را  بررسی و پیشنهادات جدید همراه  با  راهکارها را مطرح نمایند .
در ادامه نامه ی خانم دکتر حضرتی معاون محترم پرستاری وزارت متبوع در خصوص تزریق واکسن دانشجویان و اساتید پرستاری قرائت و از معاون دانشجویی فرهنگی خواسته شد با پیگیری های جدی حداکثر تا پایان اردیبهشت ماه واکسیناسیون دانشجویان  بطور کامل تأمین و نهایی گردد.
دراین جلسه همچنین شاخص های مرجعیت علمی و تمایز یافتگی دانشگاه در حوزه پرستاری و مامایی مورد تحلیل قرار گرفت .
در پایان موارد ارجاعی معاونن نیز مطرح و تصمیم گیری بعمل آمد.

• گروه خبری : حوزه ریاست ,معاونت آموزشی,معاونت دانشجویی فرهنگی,معاونت پژوهشی,معاونت بین الملل