• تاریخ انتشار : 1399/09/18 - 11:53
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

انتصاب دکتر آرزو راستی به عنوان مسئول مرکز رشد فنآوری سلامت شعبه دانشکده پرستاری و مامایی

دکتر علیرضا نیکبخت نصرآبادی رئیس دانشکده در ابلاغی دکتر آرزو راستی را به عنوان مسئول مرکز رشد فنآوری سلامت شعبه دانشکده پرستاری و مامایی منصوب کرد.

متن ابلاغ به شرح زیر است:

سرکار خانم دکتر آرزو راستی
استادیارمحترم گروه داخلی و جراحی

با سلام واحترام
       باعنایت به مراتب تعهد و توانمندی های سرکارعالی و نظر به پیشنهاد معاون محترم پژوهشی دانشکده، به موجب این ابلاغ ضمن حفظ وظایف آموزشی، به مدت دو سال به عنوان " مسئول مرکز رشد فناوری سلامت شعبه دانشکده پرستاری و مامایی" منصوب می شوید. انتظار می رود در برنامه های خود سیاستگزاری و تشویق اعضای هیات علمی و دانشجویان برای اجرای پژوهش های کاربردی و محصول محور و عقد قراردادهای تحقیقاتی به منظور تقویت ارتباط با صنعت و جامعه و کمک به تاسیس شرکت های دانش بنیان در زمینه سلامت را مد نظر قراردهید. امید است با استفاده از توان جمعی و تعامل سازنده با اساتید، دانشجویان و همکاران در پیشبرد اهداف دانشکده در این حوزه  بیش از پیش موفق باشید.

• گروه خبری : معاونت پژوهشی