• تاریخ انتشار : 1399/04/10 - 12:09

نشست صمیمانه معاون دانشجویی و فرهنگی دانشکده با دانشجویان پرستاری خوابگاه سمیه

دکتر حسن برکتی، معاون دانشجویی فرهنگی دانشکده روز یکشنبه 8 تیرماه 99 در نشستی صمیمی با دانشجویان پرستاری مستقر در مجتمع خوابگاه سمیه دیدار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی؛ دکتر حسن برکتی، معاون دانشجویی و فرهنگی دانشکده  به همراه مسئول خوابگاه و سرپرست امور خوابگاه‌ های کوی پسران روز یکشنبه 8 تیرماه 99 از قسمت‌ های مختلف خوابگاه و اتاق‌ های تخصیص یافته برای دانشجویانی که ممکن است علائم بیماری داشته باشند بازدید کرد و از نزدیک در جریان وضعیت اسکان دانشجویان خوابگاهی و مشکلات موجود قرارگرفت.
وی در ادامه بازدید در نشستی صمیمی به مسائل مطرح شده توسط دانشجویان پاسخ داد و از پیشنهادات و نقطه نظرات ارائه شده از سوی دانشجویان استقبال کرد.
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشکده همچنین به رسم یاد بود هدایایی به دانشجویانی که رعایت نظم و انضباط و بهداشت را در دوران کرونا مد نظر داشته‌ اند اهدا کرد.

• گروه خبری : معاونت دانشجویی فرهنگی