• تاریخ انتشار : 1400/10/01 - 11:18
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

پیام تبریک مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه به دکتر علیرضا نیکبخت نصرآبادی

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه در طی پیامی ابقای دکتر علیرضا نیکبخت نصرآبادی بعنوان رییس دانشکده پرستاری و مامایی تبریک گفت.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه  در طی پیامی ابقای دکتر علیرضا نیکبخت نصرآبادی بعنوان رییس دانشکده پرستاری و مامایی تبریک گفت.
متن پیام به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر نیکبخت نصرآبادی
رئیس محترم دانشکده پرستاری مامائی

با سلام و احترام و آرزوی توفیق روزافزون؛ به یقین  ابقای انتصاب شایسته و ارزشمند حضرتعالی به عنوان رئیس دانشکده پرستاری و مامایی که نشان از تعهد و کارآمدی و همت والای شما است برای نظام مقدس جمهوری اسلامی و جامعه دانشگاهی کشور منشأ خدمات و برکات بی شماری خواهد بود. اینجانب ضمن عرض مراتب تبریک از خداوند منان توفیق، بهروزی و سربلندی را برایتان مسئلت می نمایم.

میر مجید سید قریشی
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه