متن مورد نظر خود را جستجو کنید
  • تاریخ انتشار : 1401/08/04 - 09:21
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 50
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

در اولین روز هفته نکوداشت پدافند غیر عامل، نشست تخصصی جایگاه پدافند غیرعامل در مخاطرات سایبری و شیمیایی در دانشکده پرستاری و مامایی

در اولین روز هفته نکوداشت پدافند غیرعامل، نشست تخصصی در راستای اهمیت و جایگاه پدافند غیرعامل در دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور رئیس مرکز تحقیقات آسیب های شیمیایی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله، معاون مرکز مدیریت حوادث و فوریت ها و پدافند غیر عامل ،هیئت رئیسه دانشکده وجمعی از اساتید و دانشجویان در دانشکده پرستاری و مامایی برگزار شد.

گالری تصاویر
به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی این نشست که ۴ آبان ماه ۱۴۰۱ در سالن شورای یک برگزار شد، در ابتدای جلسه دکتر علیرضا نیکبخت نصرآبادی رئیس دانشکده ضمن خوشامدگویی به حاضرین در جلسه با اشاره به ارزش و جایگاه پدافند غیر عامل در راستای ارتقاء ایمنی جامعه، برگزاری این نشست ها را برای ارتقاء سطح دانش و آگاهی جامعه دانشگاهیان موثر دانست.
دکتر نیکبخت نصر آبادی همچنین با اشاره به ضرورت به‌کارگیری اصول و ابزار های لازم در اجرایی کردن پدافند غیر عامل در سطح دانشکده ها و بیمارستان ها،  اولویت بندی در انجام آن ها  را ضروری دانست و همچنین بر حمایت مسئولان دانشگاه در تحقق یافتن اقدامات و اهداف در این حوزه تاکید کرد.
دکتر زهرا عباسی دبیر مدیریت خطر حوادث و پدافند غیر عامل دانشکده ضمن اشاره به برنامه های هفته پدافند غیر عامل، شعار هفته پدافند غیر عامل را  با عنوان برای مردم، پدافند دانش بنیان خواند وبه حفاظت از زیرساخت ها،  اقدامات پیشگیرانه و ضرورت جلوگیری از خطرات و مشکلات پیش رو اشاره کرد و در ادامه با ارائه گزارشی به تاریخچه، اهداف، تهدیدات، راهکارهای راهبردی، سیاست های کلی ابلاغی کمیته پدافند غیرعامل و ماموریت های بخش سلامت در این حوزه پرداخت.
در این نشست دکتر حسن باقری رئیس مرکز تحقیقات آسیب های شیمیایی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله، مسئله پدافند غیرعامل را مسئله‌ای بسیار حیاتی دانست که تمام بخش های مختلف باید همکاری های لازم و کامل را برای رسیدن به اقدامات و اهداف ایده آل آن در این حوزه صرف کنند. وی تاکید کرد: ما نباید در تئوری ها بمانیم و به اندازه کافی قانون، دستورالعمل، آگاهی و بینش نسبت به خطرات وجود دارد، بلکه باید در عملیاتی کردن اقدامات و ایجاد راهکار هایی برای پیاده سازی آن حرکت موثری داشته باشیم.
وی برنامه های مدون دوره های آموزشی درسطوح مختلف را برای ارتقاء سطح ایمنی جامعه و مردم ضروری دانست که با به کارگیری تجهیزات و تمرین میدانی بر اساس سناریوهای احتمالی و شبیه سازی روش های گوناگون می توان به آسیب پذیری درست و ارتقاء آمادگی های دستگاهی و انفرادی و اقدامات لازم برای مقابله با تهدیدات را فراهم ساخت.
دکتر باقری بیان کرد : برای شناسایی تهدیدات، مخاطرات و آسیب پذیری ها در حوزه پدافند غیرعامل و ارائه راهکارهای مناسب به منظور کاهش خسارات و آسیب پذیری ها، این مرکز آمادگی اجرای برنامه های آموزشی برای اساتید و دانشجویان دانشگاه را دارد و همچنین با توجه به ظرفیت و توانمندی های مطلوب دانشکده، این مرکز در حوزه تحقیقات ودر راستای فرصت های پژوهشی همسو با نیازهای  جامعه، حمایت های همه جانبه را فراهم میکند.
وی همچنین در ادامه در حوزه تهدیدات عوامل شیمیایی، خطرات، ابزار تهدیدات ، هرم تاثیر گذاری توضیحاتی را ارایه داد و به اقدامات و فعالیت های انجام شده در این مرکز اشاره کرد.
در ادامه دکتر مجتبی نیازی معاون مرکز مدیریت حوادث و فوریت ها و پدافند غیر عامل دانشگاه علوم پزشکی تهران، به ساختار پدافند غیر عامل در دانشگاه پرداخت و به ضرورت برقراری ارتباط نظام‌مند و فعال بین ستاد پدافند غیرعامل وزارت متبوع با دانشگاه و سایر دستگاه های اجرایی کشوراشاره کرد.
وی همچنین به نتایج ارزیابی های انجام شده در سطح واحدهای مختلف دانشگاه علوم پزشکی تهران و مقایسه بین آنها پرداخت.

  • گروه خبری : حوزه ریاست
  • کد خبر : 249876
کلمات کلیدی
سمیه عطایی
تهیه کننده:

سمیه عطایی

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات پس زمینه