• تاریخ انتشار : 1399/04/18 - 09:35

تاکید مدیر تحول، نوسازی و مطالعات کاربردی دانشگاه بر بررسی مجدد برنامه های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی دانشکده ها با لحاظ نمودن منابع مالی و ضرورت های اداری

جلسه هیات رئیسه دانشکده پرستاری و مامایی سه شنبه 17 تیر1399 با حضور اعضا هیات رئیسه، دکتر امانلو مدیر تحول، نوسازی و مطالعات کاربردی و مهندس کاشیان معاون اداره تحول، نوسازی و مطالعات کاربردی دانشگاه برگزار شد.

در ابتدای جلسه دکتر علیرضا نیکبخت نصرآبادی، رئیس دانشکده با توجه به رویکرد جدید دانشگاه در مورد لحاظ کردن منابع مورد نیاز مالی- انسانی یا اداری برای اجرای هر برنامه؛ بر لزوم تغییرات در برنامه عملکردی دانشکده تاکید کرد.
در ادامه دکتر امانلو در مورد پایش، ارزیابی و بازنگری مجدد برنامه عملیاتی برای دو سال آینده، برنامه ریزی برای کاربردی نمودن برنامه عملکردی در رویکرد جدید و نحوه تخصیص بودجه و سایر منابع  برای هر اقدام سخن گفت.
وی همچنین بر لزوم بررسی مجدد برنامه های همه دانشکده ها با لحاظ نمودن منابع مالی و یا ضرورت های اداری مورد نیاز در همه  برنامه های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی به تفکیک تاکید کرد.
تهیه گزارش از برنامه های 2 سال گذشته و بازنگری مجدد برنامه های 2 سال آینده با مشخص نمودن منابع مورد نیاز هر برنامه و چالش های آن، از مصوبات جلسه هیات رییسه بود.
در پایان نامه دکتر حمید رضا نمازی، رئیس موزه ملی تاریخ علوم پزشکی قرائت و مقرر شد که یک نفر از اعضای هیات علمی پرستاری و یک نفر از اعضای هیات علمی مامایی به عنوان مجری پژوهشی تدوین تاریخ گروه بعد از اطلاع رسانی عمومی معرفی شوند.

• گروه خبری : حوزه ریاست