• تاریخ انتشار : 1400/11/20 - 09:05

تاکید بر نقد و اصلاح برنامه عملیاتی 4 سال آینده دانشکده توسط کلیه ذینفعان در جلسه هیئت رئیسه دانشکده پرستاری و مامایی

جلسه هیئت رئیسه دانشکده،با حضور اعضا سه شنبه 19 بهمن ماه 1400در سالن شورای یک برگزار شد.

گالری تصاویر
به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی، در ابتدای جلسه بعد از تلاوت آیاتی از کلام ا... مجید،دکتر علیرضا نیکبخت نصرآبادی رئیس دانشکده ضمن خیر مقدم به حاضرین، با تبریک ایام الله دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی، تلاش مضاعف و تمام وقت همه ارکان دانشکده و بدور از حاشیه ها را در راستای تحقق اهداف و برنامه های دانشکده ضروری برشمرد.
وصول نامه اخطاریه ناحیه پر خطر از مدیریت بحران ناحیه 2 منطقه 6 شهرداری، از مباحثی بود که در جلسه هیئت رئیسه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
در این رابطه دکتر زهرا عباسی دولت آبادی مدیریت حوادث و پدافند غیر عامل دانشکده، راجع به این نامه و اقدامات اصلاحی گزارشی ارائه داد و در ادامه راهکارهای کاهش خطر مورد ارزیابی و مواردی به عنوان اولویت مطرح گردید.
محمود معصومی معاون اداری و مالی نیز در این جلسه، برنامه عملیاتی 4 ساله دانشکده (1400 تا 1404) مربوط به حوزه خود را برای اعضا تشریح و معاونین نیز پیشنهادات خود را در خصوص برنامه¬ی مذکور ارائه داد .
مقررشد بعد از تدوین برنامه عملیاتی دانشکده  این برنامه جهت دریافت بازخورد همه ذینفعان در معرض نقد و اصلاح عمومی قرار گیرد.

• گروه خبری : حوزه ریاست