• تاریخ انتشار : 1400/12/18 - 10:33

برگزاری شانزدهمین جلسه هیئت رئیسه در سال 1400

در شانزدهمین جلسه هیئت رئیسه در سال 1400، برنامه عملیاتی چهار ساله معاونت بین الملل دانشکده ارایه داده شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی، جلسه هیئت رئیسه دانشکده، با حضور رییس و معاونین دانشکده ، سه شنبه 17 اسفند ماه در سالن شورای یک برگزار شد. در ابتدای جلسه، بعد از تلاوت آیاتی از کلام ا... مجید، دکتر علیرضا نیکبخت نصر آبادی رئیس دانشکده ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و گرامیداشت مقام جهادگران عرصه دفاع مقدس بویژه پاسداران، جانبازان و آزادگان سرافراز انقلاب اسلامی، بر ایستادگی و مقاومت در راستای نائل شدن به اهداف والا و مقدس ایشان تأکید کرد. همچنین با اشاره به اقدامات و آثار ماندگار مرحومه دکتر تباری یاد و خاطرآن استاد بزرگوار را گرامی داشت.
در ادامه جلسه دکتر آرپی مانوکیان معاون بین الملل دانشکده، به تشریح برنامه عملیاتی 4 ساله (1400 تا 1404) آن معاونت پرداخت.
در پایان جلسه نیز موارد ارجاعی معاونت ها مورد بررسی قرار گرفت.

• گروه خبری : حوزه ریاست