چهارشنبه 27 تیر 1403

دانشکده پرستاری و مامایی

• تاریخ انتشار : 1402/12/19 - 12:16
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

مراسم معارفه دانشجویان جدیدالورود مقطع دکتری تخصصی گروه مامایی و سلامت باروری دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور اساتیدگروه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پرستاری و مامایی مراسم معارفه دانشجویان جدیدالورود مقطع دکتری تخصصی گروه مامایی و سلامت باروری چهارشنبه 16 اسفند 1402 در سالن شورای 1 دانشکده برگزار شد.

در ابتدای این مراسم دکتر مریم دامغانیان مدیر گروه مامایی و سلامت باروری دانشکده ضمن تبریک به دانشجویان برای قبولی در آزمون دکتری و آرزوی موفقیت برای آنان، وظایف دانشجویان را در قالب لاگ بوک تشریح کرد.

سپس هر یک از اساتید و دانشجویان به معرفی توانمندی ها و علایق علمی خود پرداختند. در پایان نیز با گرفتن عکس یادگاری و آرزوی دوره ای پربار و خوشایند برای دانشجویان به پایان رسید.

• گروه خبری : آموزش مامایی و سلامت باروری
  • کد خبر : 262070