• تاریخ انتشار : 1398/10/25 - 10:28

صدو هشتاد ویکمین جلسه شورای تحصیلات تکمیلی

صدو هشتاد ویکمین جلسه شورای تحصیلات تکمیلی 24 دی ماه برگزار شد.

در این جلسه به تصویب اساتید راهنما و مشاور، تعیین ناظرین جهت دفاع نهایی دانشجویان کارشناسی ارشد پرداخته شد.
همچنین در دستور جلسه این شورا  به بررسی و تصمیم گیری در خصوص عناوین پایان نامه های دانشجویان از گروه های آموزشی مراقبتهای ویژه ، داخلی جراحی، گروه بهداشت باروری و مراقبتهای ویژه نوزادان پرداخته شد.
مواد امتحانی و اعضای هیات ممتحنه آزمون جامع دانشجوی دکتری بهداشت باروری مشخص گردید. و سایر موارد ارجاعی مورد بررسی و تصویب قرار گرفت.
در راستای مصوبات پیشین شورا در خصوص راهنمایی دانشجویان تحصیلات تکمیلی مجددا بحث و تبادل نظر شد و شورا بر لزوم پایبندی به تصمیمات قبلی شورا و خرد جمعی تاکید کردند و مقرر گردید مدیران گروه ها برنامه خود را در خصوص نحوه مدیریت پایان نامه های ارشد هرچه سریعتر به دفتر تحصیلات تکمیلی جهت طرح در شورا ارسال نمایند.

• گروه خبری : معاونت آموزشی