متن مورد نظر خود را جستجو کنید
  • تاریخ انتشار : 1399/12/19 - 08:56
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 58
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه

جلسه شماره 145 شورای آموزشی دانشکده پرستاری و مامایی

جلسه شماره 145 شورای آموزشی دانشکده روز سه شنبه 19 اسفند ماه ۹۹ با حضور اعضای شورا به صورت مجازی تشکیل شد.

در ابتدای آخرین جلسه شورای آموزشی دانشکده در سال ۱۳۹۹ که روز سه شنبه ۱۹ اسفندماه برگزار شد، دکتر هومن شهسواری، معاون آموزشی دانشکده از تلاش همه گروه های آموزشی، اساتید دانشکده و همکاران حوزه آموزش در طول یک سال گذشته که متاثر از شرایط شیوع کووید ۱۹ شرایطی دشوار و پر استرس بود تشکر و قدردانی کرد.

در ادامه فاطمه محمدی نژاد سرپرست واحد ارتقای آموزش بالین دانشکده گزارشی از آموزش واحدهای بالینی ارائه کرد و در خصوص روند برنامه ریزی واحدهای بالینی و محدودیت هایی که در برخی از بخش ها به دلیل ممانعت از ورود دانشجویان به بخش ها به دلیل پاندمی کووید 19 ایجاد شده، اقداماتی که در جهت رفع این مشکلات صورت گرفته، کیفیت آموزش در اسکیل لب و ساعات تخصیص یافته به این امر توضیحات لازم را ارائه داد و در ادامه از مدیران گروه درخواست کرد که برکمیت و کیفیت اجرای واحدهای بالینی نظارت بیشتری داشته باشند.

 دکتر شهسواری نیز ضمن تشکر از تلاش های ارزشمند وی و همکارش در این واحد، از دکتر زهرا عباسی دولت آبادی، مسئول مرکز مهارت های بالینی دانشکده خواست که گزارشی در خصوص ساعات و نحوه برگزاری آموزش بالینی در  اسکیل لب تهیه و  به معاونت آموزشی ارسال کند تا اقدامات بعدی در خصوص اصلاح فرآیندهای آموزشی که دچار مشکل هستند بازبینی لازم صورت گیرد.

معاون آموزشی همچنین مشکلات طرح شده توسط دانشجویان در شورای فرهنگی دانشکده را نیز طرح کرد و توضیحات لازم در این خصوص داده شد.

در این جاسه همچنین مساله غلبه کار تئوریک بر عملی حتی در محیط بالینی و سپردن کل کارآموزی به TA  یا CTA به جای حضور و نظارت استاد مطرح و تاکید شد که استاد مسئول لاین، تنها مسئول کیفیت آموزش مجازی ارائه شده نیست و لازم است بر کیفیت کارآموزی و نحوه اداره کارآموزی ها توسط سایر اعضای تیم تدریس نظارت کافی داشته باشند و برنامه کارآموزی بدون حضور و نظارت استاد مسئول لاین به انجام نرسد و مدیران گروه های آموزشی ساز وکار نظارتی مناسب برای پایش نحوه اجرای واحدهای بالینی را در نظر بگیرند.

 پیشگیری از بی نظمی های آموزشی و ایجاد نشدن تغییر در جابجایی دانشجویان در بین گروه ها و در برنامه های کارآموزی ها بدون هماهنگی واحد ارتقای آموزش بالینی نیز از جمله مواردی بود که در این جلسه به آن تاکید شد.

در ادامه دکتر عباسی دولت آبادی، توضیحاتی در مورد حضور دانشجویان در عرصه های بالینی ارائه وبر لزوم رعایت موارد مربوط به پوشش حرفه ای و حضور به موقع در برنامه های کارآموزی توسط دانشجویان تأکید کرد.
وی همچنین تاکید کرد که کارورزی دانشجویان عرصه پرستاری شیفتی لازم است دقیقا طبق برنامه مورد نظر باشد و از ارائه شیفت پشت سر هم که منجر به خستگی و کاهش کفایت آموزشی دانشجویان میشود بطور جدی اجتناب شود.

در این جلسه پروپوزال طرح مصوب شبیه سازی طرح حاکمیت بالینی و اعتباربخشی و مدیریت پرستاری در مرکز مهارت های بالینی مطرح و در مورد روند اجرای طرح توضیحات لازم توسط ایشان ارائه شد و در ادامه دکتر شهسواری از طراحی و اجرای این طرح که یکی از دغدغه های اصلی بیمارستان ها را در محیط شبیه سازی شده در نظر قرار داده است تشکر و قدر دانی کرد و خواستار هماهنگی دکتر روددهقان، طراح برنامه اسکیل لب و گروه مربوطه برای اجرای بهینه برنامه شد.

در ادامه جلسه در خصوص گزارش ارسال شده از طرف وزارت بهداشت در مورد تغییرات معدل دانشجویان در طی چند نیمسال گذشته توضیحات لازم ارائه شد و بر ارتقا کیفیت ارزشیابی های مجازی و ثبت به موقع نمرات در بازه های زمانی تعیین شده تاکید شد و مقرر شد اداره آموزش و تحصیلات تکمیلی بررسی لازم را در خصوص وجود دروس بلاتکلیف انجام و به معاونت آموزشی گزارش نمایند.

در مورد ظرفیت جذب اعضای هیأت علمی اختصاص داده شده به دانشگاه علوم پزشکی تهران و چالش های ایجاد شده در این زمینه توضیحات لازم ارائه و اشاره شد که  دانشکده در حال پیگیری این موضوع بوده و تمام تلاش خود را در جهت رفع مشکل انجام می دهد.
در ادامه در مورد نحوه محاسبه واحدهای حق التدریس و ورود کامل آن به  سامانه سیپاد و مشکلات مربوط به عدم انطباق بیلان آموزشی اساتید و سامانه سیپاد توضیحات لازم ارائه شد و بر لزوم طراحی مجدد نحوه محاسبه تمام وقتی در آینده نزدیک تاکید شد. 
همچنین در مورد نحوه محاسبه واحد پایان نامه دارای استاد راهنمای خارجی بحث لازم صورت گرفت و چگونگی محاسبه آن مصوب شد.

در ادامه دکتر علیرضا نیکبخت نصرآبادی، رئیس دانشکده نیز از تلاش های یکساله معاون آموزشی، مدیر امور آموزش و تحصیلات تکمیلی، همکاران حوزه آموزش، مدیران گروهها و اساتید در طی یکسال گذشته تقدیر و قدردانی و بر لزوم مدیریت منابع محدود در دسترس دانشکده تأکید کرد.
دکتر خاطره سیلانی معاون بین الملل  دانشکده نیز از زحمات سایر اعضای هیأت رئیسه ، مدیران گروه ها و اساتید مجموعه دانشکده در آموزش و پژوهش در حوزه بین الملل تشکر و قدردانی کرد و از مدیران گروه و اساتید خواست تا برکیفیت کارآموزی های دانشجویان بین الملل نظارت کافی داشته باشند و خواستار طراحی و اجرای برنامه های ترمیمی برای ارتقای مهارت های بالینی این دانشجویان شد.

وی همچنین از گروه های آموزشی خواست تا در صورت میسر نبودن پوشش واحدهای مربوط به دانشجویان بین الملل در سطح گروه حتما این موضوع به معاونت بین الملل دانشکده اعلام کنند تا اقدام لازم برای جایگزینی استاد مربوطه صورت گیرد. 
دکتر شهسواری نیز بر لزوم اعلام معیارهای احراز شرایط تدریس در دوره های بین الملل توسط معاونت بین الملل دانشکده و لزوم اجرای ارزشیابی واحدهای درسی مجازی بین الملل تاکید کرد. 

  • گروه خبری : معاونت آموزشی
  • کد خبر : 255603
کلمات کلیدی
سمیه عطایی
تهیه کننده:

سمیه عطایی

تنظیمات پس زمینه