• تاریخ انتشار : 1398/10/25 - 10:41

جلسه شماره 127 شورای آموزشی دانشکده

جلسه شماره 127 شورای آموزشی دانشکده 24 دی ماه با حضور اعضای شورای آموزشی شروع شد.

در ابتدای جلسه نتایج ارزشیابی شیوه نامه non-core دانشجویان دکتری ارایه و مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و تصمیماتی در خصوص چگونگی اعمال تغییرات مشخص بر اساس نتایج ارزشیابی و نظر سنجی و همچنین نظر خواهی از سایر اعضای هیأت علمی گرفته شد.
در خصوص لزوم همکاری دانشجویان دکتری درقالب 3 واحد موظف در آموزش بالینی تأکید کردند و درخواست دو نفر از دانشجویان دکترا در خصوص چگونگی پوشش دهی واحد موظف بررسی و تصمیم گیری شد.
همچنین در مورد برنامه¬ریزی نیمسال دوم 99- 98 توضیحاتی توسط مسئول دفتر برنامه ریزی ارایه و مورد تأکید قرار گرفت.
در خصوص لزوم تکمیل بیلان الکترونیک در نیمسال دوم 99- 98 و همکاری مدیران محترم گروههای آموزشی در این خصوص تأکید شد.
در نهایت با داده های آماری وضعیت پوشش دهی واحدهای اختصاصی گروه های آموزشی توسط اعضای هیأت علمی گروه و وضعیت نسبت هیأت علمی به واحدهای گروه به مدیران گروه های آموزشی اطلاع رسانی شد.

• گروه خبری : معاونت آموزشی