• تاریخ انتشار : 1400/04/21 - 13:08
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

بازدید معاون آموزشی و مسئول اسکیل لب دانشکده پرستاری دانشگاه شاهد از مرکز مهارت های بالینی دانشکده

معاون آموزشی و مسئول اسکیل لب دانشکده پرستاری دانشگاه شاهد روز یکشنبه 20 تیرماه 1400 از مرکز مهارت های بالینی دانشکده پرستاری و مامایی تهران بازدید کردند.

دکتر علائی، معاون آموزشی به همراه دامیار، مسئول اسکیل لب دانشکده پرستاری دانشگاه شاهد از مرکز مهارت های بالینی دانشکده بازدید کردند. در طی این بازدید، توضیحاتی در خصوص اقدامات انجام شده جهت ارتقا و به روزرسانی ساختار فیزیکی مرکز و تغییر رویکرد در نوع برگزاری برنامه های آموزشی قابل اجرا در این مرکز، انواع تجهیزات موجود، نحوه چیدمان اتاق های مختلف، نحوه برگزاری کلاس-های عملی و قابلیت های مرکز آسکی توسط دکتر عباسی دولت آبادی مسئول مرکز به همراه اسکندریان، ارائه داده شد.

• گروه خبری : معاونت آموزشی