متن مورد نظر خود را جستجو کنید
  • تاریخ انتشار : 1401/03/24 - 09:27
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 103
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه

نشست مشترک مدیران دانشکده پرستاری و مامایی با مدیران سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران

نشست مشترک هیئت رئیسه، مسئولان و مدیران گروه های آموزشی دانشکده پرستاری و مامایی با حضور معاون و مدیران سازمان بازیابی، توانمندسازی و مشارکت‌های اجتماعی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران در راستای مباحثه پیرامون ظرفیت های همکاری دو جانبه ، دوشنبه ۲۳ خردادماه ۱۴۰۱ در سالن شورای یک دانشکده برگزار شد.

گالری تصاویر
به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی در ابتدای این نشست دکتر علیرضا نیکبخت نصرآبادی رئیس دانشکده ضمن خیر مقدم به مدعوین با اشاره به ظرفیت های دانشکده پرستاری و مامایی گفت: دانشکده با برخورداری از 60 هیئت علمی، 1300 دانشجو ، 15 هزار فارغ‌التحصیل و جایگاه آن در بین 206 دانشکده پرستاری و مامایی کشور توانمندی بالقوه ای دارد که در حوزه های پاسخگویی اجتماعی می‌تواند ظرفیت‌های جدیدی را ایجاد و در آن مسیر حرکت کند، حرکت به سمت دانشگاه های مسئول در قبال جامعه که رسالت دانشگاه علوم پزشکی تهران می باشد ما را به این سمت و سو رهنمون کرده که در حوزه های مورد نیاز مردم ورود کرده و همکاری با سازمان مدیریت بحران شهر تهران یکی از اولویت های برنامه چهارساله آینده این دانشکده می باشد.
وی در تکمیل این بخش از سخنان خود گفت: دانشکده با چنین بستری آمادگی لازم را در راستای  برگزاری دوره های آموزش تخصصی برای فراگیران این سازمان از سطوح فنی تا مقطع پسا دکترا را دارد و از آن استقبال می کند.
رئیس دانشکده  با اشاره به مگا پروژه با عنوان "زنان برای زنان" گفت: پروپوزال این طرح در حال بازنویسی است که در زمینه آموزش، پیشگیری، مداخله، مشاوره، خود مراقبتی زنان طراحی شده است که با همکاری و حمایت سازمان مدیریت بحران شهر تهران می توان از ظرفیت بانوان در حوزه مراقبت بحران نیز بیشتر استفاده کرد.
دکتر نیکبخت نصرآبادی با اشاره به دو مرکز ملی و بین المللی مدیریت بحران و مرکز نوآوری مدیریت بحران از آمادگی این دانشکده برای کمک به راه اندازی این واحد استقبال کرد.
دکتر نیکبخت نصرآبادی با اشاره به وجود 30 خط آماده 67568  که بر بستر اینترنت نیز قرار دارد از پیشنهاد آن سازمان برای استفاده از این خطوط 5 شماره ای به عنوان Hot line  مواقع خطر در تهران استقبال و اضافه کرد  که خط مشاوره رایگان توسط خیرین خریداری شده و برای استفاده عموم مردم می باشد.
دکتر زهرا عباسی مسئول مرکز مهارت های بالینی و دبیر کمیته خطرحوادث و پدافند غیرعامل دانشکده، گزارش اجمالی از تاریخچه ، ظرفیت‌های نیروی انسانی و فضای آموزشی دانشکده ارائه داد و درباره مشارکت های اجتماعی و فعالیت های داوطلبانه اساتید و دانشجویان در دوران کرونا و مرکز واکسیناسیون و کلینیک مجازی و مشاوره رایگان به اقشار جامعه نیز سخن گفت، وی بستر و ظرفیت دانشکده را در جهت همکاری با این سازمان مساعد برشمرد.
دکتر مظفری معاون بازیابی توانمندسازی و مشارکت‌های اجتماعی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران ضمن ابراز خرسندی از ظرفیت های نیروی انسانی متخصص و توانمند دانشکده پرستاری و مامایی ابراز امیدواری کرد که بتوانیم با همکاری های دوجانبه این دو سازمان، در جهت ارتقاء مدیریت بحران برای آحاد جامعه قدم موثری برداریم و ضمن اشاره به وظیفه اصلی این سازمان که رهبری بحران و هماهنگی دستگاه های اجرایی در زمان بحران شهر تهران است نگاهی اجمالی به اهم فعالیت‌ها و برنامه‌های این سازمان داشت.
دکتر مظفری اذعان داشت: دانشکده با چنین ظرفیت نیروی انسانی می تواند با آشنایی با ادبیات بحران  و کسب مهارت های متفاوت در دوره های تخصصی این حوزه ، همکاری های مشترک را با سازمان در جهت ارتقاء آگاهی جامعه داشته باشد.
وی همچنین از آمادگی لازم برای برگزاری آموزش های ضمن خدمت برای مجموعه دانشکده در جهت آشنایی با مدیریت بحران خبر داد و همکاری های مشترک درحوزه علمی پژوهشی را از ظرفیت های این سازمان برشمرد. دکتر مظفری از مرکز ملی و بین المللی مدیریت بحران در دو فضای متفاوت سخن گفت و همکاری دانشکده را در این مرکز را خواستار شد و همچنین از کمپین "آموزش همگانی شهر آماده" خبر داد و گفت: این سازمان برای اولین بار است که در قالب همکاری مشترک با ارگان های مختلف با شعار هر خانواده یک امدادگر وارد عمل شده است تا بتواند در طی ۴ سال 2 میلیون نفر از افراد جامعه را با مدیریت بحران آشنا سازد که اگر دانشکده نیز ظرفیت های نیروی انسانی را فراهم کند این سازمان می تواند آموزش های لازم را برای آنان نیز فراهم سازد.
دکتر مظفری "رادیو شهر آماده" را یکی دیگر از اقدامات در حال اجرای این سازمان دانست و گفت: اساتید دانشکده می توانند از این فرصت در جهت ارائه آموزش های علمی خود برای ارتقا آگاهی جامعه به خوبی استفاده کنند.
وی همچنین از تشکیل تیم عملیاتی حامی در حوزه های مختلف پرستاری و مامایی توسط ظرفیت های دانشکده استقبال کرد گفت: دانشکده می‌تواند در حوزه های روانی، مشاوره، مادر و کودک با این سازمان همکاری های لازم را داشته باشد تا بتوان اقشار جامعه را در این حوزه ها توانمند ساخت.
دکتر مظفری مشارکت و حمایت از کنفرانس های علمی جهت تبادلات و ارتقاء سطح آگاهی، خدمت رسانی داوطلبانه در حوزه های تخصصی و تشکیل شورای هماهنگی مشارکت های سمن ها در بحران ها را از اقدامات در جهت همکاری های دوجانبه این دو سازمان برشمرد.
دکتر نصیری مشاور رئیس سازمان در امور بازیابی با اشاره به ظرفیت های خوب دانشکده پرستاری و مامایی بیان کرد: با این بستر فعالیت های مشترک مطلوبی بین این دو سازمان قابل اجرا خواهد بود که می توان آن در گروه های آسیب پذیر جامعه مانند سالمندی و مادر و کودک به خوبی استفاده کرد، همچنین می توان از این ظرفیت ها در راستای آموزش های لازم برای ارتقاء دانش و توانمندی افراد علاوه در عرصه بالین در سطح شهری نیز بهره برد.
وی همچنین به شبکه سازی نیروهای انسانی در گروه های مختلف تخصصی نیز اشاره کرد و گفت: با ایجاد چنین شبکه ای می توان در مواقع بحران از افراد آموزش دیده در جهت ارائه خدمات مراقبتی، فنی و تجهیزاتی نیز استفاده کرد که با وجود این افراد متخصص دوره دیده می توان تا حد امکان بحران را به خوبی مدیریت کرد.
مدیران گروه های آموزشی و تیم همراه مدیریت بحران شهر تهران نیز ضمن بیان دیدگاه ها و نظرات خود در زمینه‌های همکاری های دوجانبه در خصوص پیشنهادات ارائه شده بحث و بررسی کردند.

  • گروه خبری : حوزه ریاست ,معاونت آموزشی
  • کد خبر : 252777
سمیه عطایی
تهیه کننده:

سمیه عطایی

تنظیمات پس زمینه