• تاریخ انتشار : 1398/12/14 - 08:41
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

کاشت 12 نهال و تقدیر از کارکنان شاغل در بخش باغبانی دانشکده پرستاری و مامایی به مناسبت روز درختکاری

با حضور مسئولین دانشکده و دانشجویان بین الملل به مناسبت روز درختکاری 12 اصله نهال با شعار "کرونا را شکست می دهیم" در فضای سبز دانشکده کاشته شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی؛ اعضای هیات رئیسه، هیات علمی و دانشجویان بین الملل دانشکده به سیاق هر ساله روز چهارشنبه 14 اسفندماه و در آستانه روز درخت کاری به منظور اشاعه فرهنگ درختکاری و با شعار "کرونا را شکست می دهیم"  اقدام به کاشت 12 اصله نهال توت و بلوط در فضای سبز دانشکده کردند. در این روز که همزمان با دفاع از پایان نامه و فارغ التحصیلی Suha Balushah دانشجوی دکترای بهداشت باروری پردیس بین الملل از شهر غزه فسلطین بود؛ یک نهال هم به همین مناسبت کاشته شد. در حاشیه این مراسم از علی علی نژاد، سید مجتبی حسینی و سعید میرعین عارفین و ابوالفضل دخت حسین قدردانی شد.

• گروه خبری : مناسبت ها,معاونت اداری مالی