• تاریخ انتشار : 1399/10/15 - 12:22

پیام معاون بین الملل دانشکده در پی اشتغال به کار جوئل سیمبیه دانش آموخته بین الملل گروه پرستاری مراقبت های ویژه و مدیریت دانشکده در بیمارستان ملل متحد غنا

جوئل سیمبیه یکی از دانش آموختگان بین الملل گروه پرستاری مراقبت های ویژه و مدیریت دانشکده در بیمارستان ملل متحد غنا به عنوان پرستار دارای پروانه کار متخصص مشغول به کار شده اند.

دکتر خاطره سیلانی، معاون بین الملل دانشکده در پیامی نوشت:

مطلع شدیم که  جوئل سیمبیه یکی از دانش آموختگان بین الملل گروه پرستاری مراقبت های ویژه و مدیریت دانشکده در بیمارستان ملل متحد غنا به عنوان پرستار دارای پروانه کار متخصص  مشغول به کار شده اند.
این افتخار بزرگی برای دانشکده پرستاری و مامایی تهران است که دانش آموخته ی شایسته ی خود را در حال ارائه خدمات مراقبت های ویژه در بیمارستان های سازمان ملل به عنوان پرستار ICU کار مشاهده می کند.
این امر نشان می دهد ما در دستیابی به هدف خود، یعنی آموزش متخصصان بهداشتی شایسته و کارآمد موفق بوده ایم.
موفقیت ها و دستاوردهای دانش آموختگان دانشکده،  ما را تشویق می کند که برای انجام تعهدات خود در قبال دانشجویانمان بیشتر تلاش کنیم و آنها را برای کسب فرصت اشتغال و ارائه خدمت در سازمانهای معتبربهداشتی درمانی توانمند سازیم .
ما برای همه ی دانش آموختگان خود بهترین آرزوها را داریم و امیدواریم که در زندگی حرفه ای و شخصی خود موفق و سرآمد باشند.

دکتر خاطره سیلانی
معاون بین الملل دانشکده پرستاری و مامایی تهران