• تاریخ انتشار : 1402/06/11 - 01:55

پیام قدردانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت روز کارمند

دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران همزمان با 4 شهریور، روز کارمند پیام تبریک صادر کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، متن پیام به شرح زیر است:

هفته دولت و بزرگداشت مقام شهیدان رجایی و باهنر، فرصتی است تا تلاش همکاران بزرگواری را که در جایگاه ارزشمند کارمند، زمینه ساز تحقق آرمان ها و دستاوردهای دانشگاه علوم پزشکی تهران هستند، ارج نهیم.
به جرات می گویم که کارکنان دانشگاه علوم پزشکی تهران بهترین های نظام سلامت هستند و بسیاری از سازمان‌ها غبطه سرمایه‌های انسانی دانشگاه را می‌خورند که باید این موهبت را قدر بدانیم.
ما مسئولان دانشگاه نیز باید تمام تلاش خود را برای عزت و رفاه کارمندان به کار بگیریم زیرا بزرگی دانشگاه مرهون کوشش کارکنان پرتوان و فداکاری است که به عنوان عضوی اثرگذار در خانواده بزرگ دانشگاه از هیچ تلاشی برای خدمت به مردم دریغ نکرده و نمی کنند.
اینجانب ضمن گرامیداشت هفته دولت و با تبریک روز کارمند قدردان کوشش های بی منت و اثربخش شما عزیزان هستم.
دکتر حسین قناعتی

• گروه خبری :