چهارشنبه 21 شهریور 1403

دانشکده پرستاری و مامایی

• تاریخ انتشار : 1403/06/20 - 17:09
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

پیام رئیس دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران در تقدیر از حضور روسا ، اساتید ، کارکنان و دانشجویان در مراسم یادبود پدرشان

دکتر شهرزاد غیاثوندیان رئیس دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در پیامی از روسا، اساتید، کارکنان و دانشجویان برای ابراز همدردی و پیام تسلیت و حضور در مراسم یادبود پدرشان قدردانی کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پرستاری و مامایی ، متن پیام تقدیر به شرح زیر است:

به نام نامی دوست
زبان از بیان لطف خوبان عاجز است، در میانه رنجی جانکاه پیام های مهربانی شما مرا همراه شد و بسان خنک آبی ، دل سوخته ام را آرام می کرد. شرم دارم از مصائب ابی عبداله و مادر و خواهر گرامی ایشان و همه فرزندان شهدا که در جلوت و حتی خلوت خود جزع و فزع کنم اگر اشکی برگونه ها جاری است عذرخواهم راه دیگری برای خاموشی آتش درونم  نمی یابد.
بشارت بر وصال و بازگشتی قطعی الوقوع و انشاله برایم نزدیک درکلام آسمانی" انا لله و انا الیه راجعون "
که در پیام های متنی ، تلفنی و حضوری شما خوبان به سویم روان بود  موجب تسلی و ماندن جان عاصی در کالبد رنجورم شد قلم را یارای نوشتن نیست .... تنها سپاسم را پذیرا باشید.
رییس دانشکده پرستاری و مامایی
  • گروه خبری : حوزه ریاست ,ویژه دانشگاه