• تاریخ انتشار : 1402/07/17 - 11:07

قابل توجه پذیرفته شدگان آزمون سراسری سال تحصیلی 1403-1402 دانشگاه علوم پزشکی تهران

با سلام و آرزوی موفقیت،

پذیرفته‌شدگان گرامی ضروری است جهت ثبت ‌نام اینترنتی از روز سه شنبه مورخ 18 مهرماه 1402 لغایت یکشنبه 23مهرماه 1402 با مراجعه به سایت ثبت نام به آدرسhttps://sipad.tums.ac.ir/stdnew    و وارد نمودن کد ملی به‌ عنوان کد کاربری و شماره شناسنامه به‌ عنوان رمز عبور با تکمیل فرمها و اسکن مدارک ثبت‌نامی مشروحه زیر نسبت به ثبت‌نام اینترنتی خود اقدام نمایند. بدیهی است عدم ثبت‌نام در تاریخ فوق به ‌منزله انصراف تلقی خواهد شد.

توجه: الزامی است کلیه مدارک با فرمت JPEG  وحجم کمتر از 500kb  جهت وضوح اسکن شود.

مدارک لازم برای ثبت‌نام اینترنتی:
 - تکمیل فرم های ثبت نام

مخصوص فارغ التحصیلان و دانشجویان فعلی و انصرافی دانشگاه های داخل و خارج از کشور فرم شماره یک  (جهت استعلام تاییدیه تحصیلی پس از مراجعه به سایت مربوطه در قسمت نوع استعلام گیرنده، حتما وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و در قسمت عنوان استعلام گیرنده هم دانشکده پرستاری و مامائی تهران انتخاب گردد.)

فرم مخصوص اخذ تعهد از پذیرفتهشدگان منطقه ،1 رزمندگان و ایثارگران، برای همهی رشته ها در آزمون سراسری فرم شماره 2

دانلود فرم شماره 4 سهمیه مناطق 2 و 3

شماره 5 فرم اخذ تعهد از پذیرفته شدگان دارای تناقض معدل کتبی نهایی دیپلمه های دوره نظری و معدل کل مربوط به دیپلمه های نظام قدیم، فنی و حرفه ای و کاردانش

شماره 8 فرم اخذ تعهد دارندگان مدرک کاردانی «داوطلبان مرد» پذیرفته شده (برای دانش آموختگان دوره کاردانی دانشگاهها)

شماره 14فرم سند تعهد محضری سهمیه بومی مناطق درگیر بلایای طبیعی سیل و زلزله

شماره 15 فرم سند تعهد محضری پذیرفته شدگان رشته های پزشکی و دندانپزشکی سهمیه بومی

ویژه داوطلبین عراقی و افغانی فرم شماره 16

شماره 18 گواهی تأیید برای داوطلبانی که در زمان وقوع بلایای طبیعی )زلزله و سیل(آسیب جانی و مالی دیدهاند

- اسکن شناسنامه (از کلیه صفحات) و عکس4*3 (با فرمت JPEG وحجم کمتراز 50kb)

- تصویرکارت ملی (پشت و رو)

- مدرک یا گواهی پایان دوره پیش دانشگاهی + مدرک یا گواهی دیپلم متوسطه + مدرک یا گواهی سال ماقبل دیپلم + کارنامه تحصیلی دیپلم متوسطه ویژه نظام آموزشی ترمی واحدی

- مدرک یا گواهی دیپلم متوسطه (پایه دوازدهم  6-3-3)  + کارنامه تحصیلی سه سال آخر دبیرستان (پایه دهم تا دوازدهم ویژه نظام جدید آموزشی 6-3-3)

- فرم انصراف ویژه دانشجویان اخراجی آموزشی و یا انصرافی دانشگاهها

- گواهی تأیید برای داوطلبانی که در زمان وقوع بلایای طبیعی (زلزله و سیل) آسیب جانی و مالی دیده اند

- مدرک یا گواهی دوره کاردانی ویژه پذیرفته شدگان با مدرک کاردانی این دسته از پذیرفته شدگان با توجه به نوع دیپلم مدارک متوسطه را نیز باید اسکن نمایند.

- مدرک دال بر بومی بودن ویژه پذیرفته شدگان با سهمیه بومی

- سند تعهد محضری تهیه و ثبت شده در دفاتر اسناد رسمی ویژه پذیرفته شدگان با سهمیه بومی و سهمیه بومی مناطق درگیر بلایای طبیعی بر اساس فرم های شماره 14 و 15 (اصل سند مذکور باید هنگام ثبت نام حضوری تحویل کارشناس دانشکده مربوطه گردد). جهت اطلاع از نحوه تنظیم سند به سایت امور حقوقی دانشگاه به آدرس https://vcmdrp.tums.ac.ir/  مراجعه نمایید.

- گواهی استفاده از سهیمه شهداء و ایثارگران (ویژه پذیرفته شدگان با سهمیه شاهد و ایثارگر)

- تصویر کارنامه قبولی اعلام نتایج اولیه آزمون سراسری

- کارت پایان یا معافیت از خدمت نظام وظیفه برای آقایان به ‌صورت کارت هوشمند یا گواهی تعویض از مراکز پلیس +10(هنگام ثبت درخواست معافیت تحصیلی جهت دانشجویان ذکور، مقطع تحصیلی حتما لیسانس یا کارشناسی پزشکی انتخاب گردد.)

- پذیرفته‌شدگان اتباع خارجی ضروری است یکی از مدارک اقامتی یا شناسایی معتبر مشروحه ذیل را اسکن نمایند.

الف: کارت هویت ویژه اتباع خارجی معتبر

ب : گذرنامه معتبر (با حداقل شش ماه اقامت معتبر)

ج : دفترچه پناهندگی سیاسی صادره از نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران

د: اخرین کارت آمایش معتبر براساس اعلام اداره کل امور اتباع  و مهاجرین خارجی وزارت کشور

- کلیه پذیرفته شدگان موظفند جهت دریافت تاییدیه تحصیلی دیپلم متوسطه خود با مراجعه به سامانه صدور برخط تاییدیه تحصیلی وزارت آموزش و پرورش به آدرس ­www.emt.medu.ir/  ثبت نام نموده و کد پیگری دریافت و کد مذکور را هنگام ثبت نام در صفحه ثبت مشخصات مقاطع تحصیلی قبلی قسمت توضیحات وارد نمایند.

- جهت کسب اطلاعات لازم در خصوص امکانات رفاهی، خوابگاه و صدور کارت دانشجویی به سایت معاونت دانشجویی به آدرس http://vsca.tums.ac.ir مراجعه فرمایید. شماره تلفن امور رفاهی 88352176

لازم به ذکر است آیین استقبال از دانشجویان جدید الورود در جوار بارگاه ملکوتی امام رضا در "مشهد مقدس" از تاریخ  24 تا 28 مهرماه توسط مدیریت امور دانشجویی دانشگاه برگزار خواهد شد. حضور کلیه پذیرفته شدگان در این اردو الزامی است.

-جهت اطلاع از برنامه های آزمون سطح بندی زبان انگلیسی به آدرس http://gsia.tums.ac.ir/intlcollege-fa مراجعه نمایید. شرکت در آزمون فوق جهت انتخاب درس زبان انگلیسی شما الزامی است.

-جهت اطلاع از برنامه های مراسم آغاز سال تحصیلی دانشگاه برای دانشجویان جدیدالورود به سایت   https://openday.tums.ac.ir مراجعه نمایید.

توجه:

الف: جهت آگاهی از تکمیل بودن و تائید مدارک ضروری است مجدداً بعد از حداکثر سه روزکاری به سایت مراجعه تا پیام ثبت‌نام انجام شد را مشاهده و رسید تاییدیه ثبت نام موقت را جهت ثبت نام حضوری در دانشکده پرینت نمای

ب: در صورت مشاهده پیام مدارک ناقص می‌باشد باید سریعاً نسبت به رفع نقص اقدام نمایید.

تاریخ ثبت‌نام حضوری: در خصوص ثبت نام حضوری و دریافت اصل مدارک از طریق سایت دانشکده مربوطه اطلاع حاصل نمایید.

نشانی دانشکده های تحت پوشش

• گروه خبری : معاونت آموزشی