• تاریخ انتشار : 1402/07/05 - 08:39

دویست و چهل وهشتمین جلسه شورای تحصیلات تکمیلی دانشکده پرستاری و مامایی

دویست و چهل وهشتمین جلسه شورای تحصیلات تکمیلی دانشکده پرستاری و مامایی سه شنبه 4 مهر ماه 1402 در سالن شورای یک برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی، در ابتدای این جلسه دکتر شهزاد پاشایی پور معاون آموزشی ضمن تبریک اعیاد ماه ربیع الاول و آغاز سال تحصیلی جدید از زحمات ارزشمند دکتر فرناز فرنام مدیر پیشین تحصیلات تکمیلی و امور آموزش دانشکده در دوران تصدی ایشان در این سمت قدردانی کرد، سپس دکتر اکرم السادات سادات حسینی سرپرست تحصیلات تکمیلی و امور آموزشی وارد دستور جلسه شدند.

در این جلسه به تصویب اساتید راهنما و مشاور، بررسی عناوین ارسالی، تعیین ناظرین پیش دفاع و دفاع نهایی دانشجویان دکتری پرداخته شد.

همچنین سایر موراد ارجاعی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

• گروه خبری : گروه های آموزشی,آموزش مامایی و سلامت باروری,پرستاری سلامت جامعه و سالمندی,پرستاری داخلی جراحی و علوم پایه ,پرستاری کودکان و مراقبت های ویژه نوزادان,پرستاری مراقبت های ویژه,مدیریت پرستاری,روان پرستاری,معاونت آموزشی