• تاریخ انتشار : 1398/10/07 - 11:14

دورهمی صمیمانه مسئولین دانشکده با اساتید مسیحی و دانشجویان بین الملل پرستاری و مامایی در آستانه سال نو میلادی

کمیته دانشجوئی فعالیت های بین المللی دانشکده با همکاری معاونت بین الملل دانشکده پرستاری و مامایی در آستانه سال نو میلادی روز شنبه 7 دی ماه نشستی صمیمانه با حضور مسئولین دانشکده، اساتید مسیحی و دانشجویان بین الملل برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی؛ این مراسم که روز شنبه 7 دی مصادف با 28 دسامبر 2019 با حضور معاون فرهنگی بین الملل دانشگاه، رابطین بین الملل معاونت بین الملل، هیات رئیسه دانشکده، نماینده نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشکده، کارشناسان مارکتینگ معاونت بین الملل دانشگاه، اساتید و دانشجویان داخلی و خارجی برگزار شد؛ دکتر علیرضا نیکبخت نصرآبادی رییس دانشکده با تبریک میلاد حضرت مسیح و فرارسیدن سال نو میلادی؛ این مراسم را فرصتی برای به اشتراک گذاری تجارب فرهنگ های مختلف، ، توضیح آداب و رسوم سال نو، شناسایی و معرفی توانمندی های دانشجویان داخلی و بین المللی و استفاده از امکانات موجود برای بهبود وضعیت فرهنگی دانست.
حجت الاسلام و المسلمین شیرعلی پور، نماینده نهاد مقام معظم رهبری در دانشکده نیز میلاد حضرت عیسی را تبریک گفت و سالی خوب را برای هموطنان مسیحی و ارامنه آرزو کرد.
وی با اشاره به آیات قرآن مجید در مورد حضرت عیسی (ع) از نگاه اسلام به این پیامبر بزرگوار سخن گفت.
نماینده نهاد مقام معظم رهبری در دانشکده همچنین به نقل از مقام معظم رهبری در 7 دی ماه 1370 گفت: "آن کلمه‌ی خدا در دوران گمراهی و جهل و بی عدالتی و بی اعتنایی به ارزش انسان، پرچم هدایت و نجات انسانها را بر دوش گرفت و با قدرتهای ستمگر زر و زور به ستیزه برخاست و به بسط عدل و رحمت و توحید همّت گماشت. امروز مؤمنان به آن پیامبر بزرگ -یعنی مسیحیّان و مسلمانان- برای استقرار نظم شایسته‌ی جهانی، باید به تعالیم و راه پیامبران روی آورند و فضایل انسانی را بر طبق آموزش آن معلّمان بشریت گسترش دهند."
دکتر آرپی مانوکیان، عضو هیات علمی گروه آموزشی داخلی جراحی نمادهای سال جدید میلادی را توضیح داد.

در پایان مراسم از سونیا آرزو مانیانس و دکتر آرپی مانوکیان اساتید مسیحی و جوئل سیمبیه و هریس توپکا دانشجویان مسیحی دانشکده با اعطای هدیه تقدیر شد و دانشجویان بین الملل با غذاهای محلی کشور خود از میهمانان پذیرایی کردند.

• گروه خبری : معاونت بین الملل