• تاریخ انتشار : 1400/06/06 - 11:04
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

درخشش رشته پرستاری دانشگاه علوم پزشکی تهران در نظام رتبه بندی موضوعی شانگهای 2021

در نظام رتبه‌بندی موضوعی شانگهای ۲۰۲۱ ، رشته‌های بهداشت عمومی، پزشکی، پرستاری، دندانپزشکی، داروسازی و فناوری پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران در جمع برترین دانشگاه‌های دنیا قرار گرفته است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پرستاری و مامایی، دکتر نکوفر، مدیر روابط بین الملل دانشگاه طی نامه ای درخشش رشته های بهداشت عمومی، پزشکی، پرستاری ، دندانپزشکی، دارو سازی و فناوری پزشکی را در نظام رتبه بندی موضوعی شانگهای2021 که منجر به قرار گرفتن دانشگاه علوم پزشکی تهران در جمع برترین دانشگاه های دنیا شده است را تبریک گفت.
لازم به ذکر است دانشکده پرستاری  و مامایی تهران به همراه دانشکده بهداشت و دندانپزشکی برترین  رتبه های این نظام رتبه بندی(201-300 )را نسبت به سایر دانشکده ها کسب نموده اند .
شانگهای در سال ۲۰۲۱ از پنج شاخص برای ارزیابی و رتبه بندی دانشگاه‌های برتر دنیا بهره گرفته است که درتصویر زیر آورده شده است.

• گروه خبری : معاونت بین الملل