• تاریخ انتشار : 1401/02/07 - 11:34
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

تور بازدید از دانشکده پرستاری و مامایی برای دانشجویان نو ورود تحصیلات تکمیلی بین الملل، توسط تیم معاونت بین الملل دانشکده برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی، تور بازدید از دانشکده پرستاری و مامایی برای ۶ نفر از دانشجویان تحصیلات تکمیلی بین الملل، توسط تیم معاونت بین الملل دانشکده سه شنبه 6 اردیبهشت ماه 1401 برگزار شد.
در ابتدا دکتر آرپی مانوکیان معاون بین الملل دانشکده، ضمن خوشامدگویی به دانشجویان، به معرفی برنامه همتا و منتورینگ با مشارکت کمیته دانشجویی فعالیت های بین المللی پرداخت.
دکتر مانوکیان هدف از این برنامه را ایجاد ارتباط بیشتردانشجویان ایرانی و بین الملل درراستای تبادل اطلاعات فرهنگی و آموزشی بیان کرد.
در ادامه، دانشجویان بین الملل با همراهی دکتر پگاه مطوری پور، رابط بین الملل گروه پرستاری داخلی جراحی از قسمت های مختلف دانشکده از جمله کتابخانه، مرکز مهارت های بالینی، آزمایشگاه، واحد آموزش و سایت بازدید کردند.

• گروه خبری : معاونت بین الملل