• تاریخ انتشار : 1402/02/24 - 11:53

پیام تبریک هیئت رئیسه دانشکده پرستاری و مامایی

تقدیر رئیس دانشگاه از سمیه عطایی و حسین اکبریان در مراسم روز روابط عمومی و ارتباطات

به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی متن پیام تقدیر رئیس دانشگاه به شرح زیر است:

سرکار خانم سمیه عطایی
مسئول محترم روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی
جناب آقای حسین اکبریان
عکاس محترم روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی

با سلام و احترام
مدیریت ارتباطات و اطلاعات, ایجاد تصویر منسجم، یکپارچه و ارزش آفرین از خانواده بزرگ دانشگاه از اهمیتی مضاعف و حساسیتی ویژه برخوردار است و روابط عمومی هوشمند در مسیر پیشرفت دانشگاه از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است البته هنر روابط عمومی در عصر جدید ایجاد ساختاری مناسب برای برند آفرینی فناورانه برای ایجاد مرجعیت رسانه ای در حوزه مرجعیت علمی دانشگاه می باشد. این سهم با در نظر گرفتن شاخص های وب سنجی، معماری فنی و محتوایی برای ارتقاء رتبه دانشگاه و افزایش ضریب استنادات و اساتید دانشگاه و بهره‌برداری از سامانه سرآمد( سامانه رزومه اساتید) و حرکت در مسیر رسانه‌ای شدن علم با نمایش دستاوردهای دانشگاه در قالب برنامه‌های تامز فراهم گردید .
بدین وسیله از نقش‌آفرینی ارزشمند و همکاری صادقانه سرکار عالی در کسب این موفقیت بزرگ برای ارتقا مدیریت تصویر و شهرت دانشگاه ، تدوین برنامه متناظر روابط عمومی واحدهای تابعه و توسعه سامانه‌های یکپارچه وب در معاونت ها، بیمارستان ها، دانشکده ها و همچنین مراکز تحقیقاتی قدردانی و تشکر می نمایم. از خداوند منان برای شما توفیق بیشتر بهروزی و سلامت آرزومندم
دکتر حسین قناعتی
رئیس دانشگاه

متن پیام تبریک هیئت رئیسه دانشکده پرستاری و مامایی به شرح زیر است:

سرکار خانم سمیه عطایی
جناب آقای حسین اکبریان
اعضای محترم روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی

با سلام و احترام
موفقیت شما را در نقش آفرینی و همکاری ارزشمندتان  درارتقا مدیریت تصویرو شهرت دانشگاه، تدوین برنامه متناظر روابط عمومی واحدهای تابعه و توسعه سامانه های یکپارچه وب سایت دانشگاه ، که بی تردید نشان از همت والا وعزم جدی شما دارد را صمیمانه تبریک عرض نموده وبرایتان توفیقات روزافزون در تمام عرصه های زندگی را از خداوند متعال خواستاریم.
هیئت رئیسه دانشکده

• گروه خبری : حوزه ریاست