• تاریخ انتشار : 1400/06/24 - 10:42

تقدیر از تیم واکسیناسیون دانشکده پرستاری و مامایی به جهت چهاررقمی شدن آمار تزریق روزانه مرکز

جلسه هیئت رئیسه دانشکده پرستاری و مامایی سه شنبه 23 شهریور ماه 1400 با حضور اعضا هیئت رئیسه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی، در ابتدای جلسه دکتر علیرضا نیکبخت نصرآبادی رئیس دانشکده ضمن تسلیت شهادت امام حسن مجتبی(ع) با اشاره به سیاست های نظام سلامت کشور و تاکید ریاست محترم دانشگاه مبنی بر اولویت قرار دادن فرایندهای تسریع واکسیناسیون در دانشگاه از زحمات بی دریغ و تلاش فراگیر همکاران و دانشجویان فعال در مرکز تجمیعی واکسیناسیون دانشکده پرستاری و مامایی به لحاظ چهاررقمی شدن آمار واکسیناسیون در روز (۱۳۷۰ تزریق) صمیمانه سپاسگزاری کرد و مقرر شد این موفقیت به صورت ویژه مورد تقدیر قرار گیرد.
در این جلسه برای برقراری نظم و هماهنگی بیشتر مراجعه کنندگان به مرکز و تکریم بیشتر آنان راهکارهایی ارائه شد.
از موضوعات دیگر مطرح شده در این جلسه تصمیم گیری در خصوص برگزاری دوره های آموزش آزاد دانشکده بود که در این زمینه نیز تصمیماتی در راستای سیستم سماد دانشگاه اتخاذ شد.
همچنین موارد پیشنهاد شده آموزشی و رفاهی توسط شورای صنفی دانشجویان مطرح و راهکارهایی در این خصوص ارائه شد.
چالش ها و پیشنهادات مرتبط با فرایندهای مالی و پرداخت های اساتید فعال در کلینیک مجازی دانشکده  مطرح و مقرر شد توسط معاونت اداری و مالی دانشکده تا حصول نتیجه  پیگیری شود.
در ادامه موارد ارجاعی معاونت ها بررسی و تصمیم گیری شد.

• گروه خبری : حوزه ریاست